Wednesday, 24 September 2014

Tips Untuk Menghilangkan Stress!! By Iman Syippo!

Assalamua'laikum Dear Reader,Hello Blog!
Hari ni Admin agak stress *Pasal pelajaran . Harap maklum kepada sesipa yg tidk mengenali diri ini, " sebenarnya Admin seorang yg sangat lemah dlm math subject " Entah kenapa otak Admin ni X minat dengan number. Kalau cakap pasal Math Admin memang akan  "stress " Btw syukur jugak, sekurang- kurangnya Admin dapat gred C in my UPSR examination . *Please do not laugh!

Ok'lupakan pasal tu... tapi Admin mau share 1 events yg membuatkan Admin betul2 berubah.Hari tu d'kat mathematics class teruk Admin kena marah oleh teacher math Admin... *Malu sesangat rasanya macam nk menyorok ja' kat bawah meja *Merah padam muka! bila Teacher tu marah2 admin,dia siap kata lagi "Kau ni memang nak kene Rotan!" makin seram sejuk admin bila Classmate admin tu kena rotan (kat tapak tangan) Time tu admin memang dah tk nmpak apa lagi di sekeliling! Admin cuba releks tapi tk boleh... dahi admin kerut seribu bila tengok pandangan cikgu tu *Takuuttt sangat So admin pon tanyalah kawan sebelah ( Bolehlah faham sikit2 >_< ) Tapi memang teruklah admin kena ceramah hari tu Kalau boleh admin harap sangt ingatan admin ni dilumpuhkan harap semuanya mimpi (Admin tau mesti satu kelas tengah gelakkan admin time tu *Maluuuu!!) Admin cuba untuk senyum,Yes I'm smile! but you will never know how hard for me to smile at that moment! It's hard, you know? Hati Admin patah dua sebb Admin tau,admin sedar sangt Admin tk akan layak masuk kelas pertama tu.. Admin tau Admin tidk setanding degn classmate Admin yg pandai2 tu.. (I do not qualify! *I know who I am... You don't  have to explan... ) Habis ja' class teacher tu tiba2there is another challenge! ( cici! cici! baju kau...*kata kawan admin... ) Alamak.... tembus lah pulak... *Sejenak admin terlupa tentang perut admin yg sakit tu... (Admin "sedang" ) faham2 ja'lah, geramnya bila diketawakan oleh budk lelaki... Tu lah sebbnya admin ni anti dengn budk lelaki...kalau lalu depn budak lelaki yg asing bagi admin *mesti admin akan tunduk (There are many reasons) Tapi apakan daya time tu Teacher math admin suruh admin duduk kat situ *Admin rasa yg diorang tu ketawakan admin sebb bila admin toleh, dorang semua sedang pandang k'arah lain

*Maluu berganda! Ok'lah malas Admin mau story panjang2.  p/s : Lepas ja' kejadian tu admin akan pastikan sebelum masuk kelas math teacher tu Admin akan fahami betul2 (Sekarang ni Admin belajar secara online kat you tube dengn Cikgu Romie)

Sebenarnya Admin post ni sebb mau share Video lawak Iman syippo ni ja'... tapi admin terlajak cakap. Enjoy the Video! ^_^    #Klik pause kat button Playlist music .#Besarkan screen video! Assalamua'laikum...




- Sebenarnya Video ni dah lama keluar kat youTube . Admin share sebb hari ni admin agak stress ->_<


No comments: