Wednesday, 3 December 2014

"Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha"



Assalamualaikum
Salam sejahtera buat semua.



http://cikgufarha.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

Syarat simple je:-
1. Follow blog  (boleh tengok side bar) - 
2. Buat tajuk "Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha"
3. Tinggalkan url entry kat entry ini jugak

Copy coding yang disediakan.


18 comments:

Farha Kimah Farha Kimah said...

Blog update!
Boleh check link memasing di blog cikgu ye :)

Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha

Insya Allah sampai masa cikgu dtg bw :)

Mizz'strawery Smile Mizz'strawery Smile said...

@Farha Kimah Ok! ^^

Syaza Syafeeqah Syaza Syafeeqah said...

Jalan-jalan dr segmen yang sama. ;)

Flawless Sakura Flawless Sakura said...

haiii :)
datang dari segmen yang sama ^^

http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

NURUL AQIDAH AZAHAR NURUL AQIDAH AZAHAR said...

salam..singgh cn
http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

Miqha Azmi Miqha Azmi said...

salam,,iqha singgah sini dari segmen sama :)
http://mylifemiqhaazmi.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html
done follow #60

Papaglamz Papaglamz said...

Salam singgah dan follow dari segmen yg sama. Jom singgah dan follow papaglamz

http://www.papaglamz.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html?showComment=1417938246598&m=1

http://www.papaglamz.com/2014/12/konsultant-nutrisi-ibu-dan-bayi-anda.html?m=1

Nur Najihah Nur Najihah said...

singgah dr segmen yg sama and done follow blog comel ni ;)
http://yayaomeyy.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

Nur Syuhaidah Nur Syuhaidah said...

Salam, saya dari segmen yang sama :D
http://sweetiecandyy.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

Jemput komen post ini:
http://sweetiecandyy.blogspot.com/2014/12/segment-lets-inspire-others-by-kyna.html :)

Osman Osman said...

balas kunjungan owner blog :)

Osman Osman said...

Jemput join segmen bloglist :)
http://iniblogke.blogspot.com/2014/12/iniblogke-600-bloglist.html#.VIe17TGUfGQ

Anmas Healthcare Anmas Healthcare said...

Salam, selamat ber"blogwalking, sy juga jalan-jalan dari segmen yang sama :D

Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha

:: anmashealthcare.blogspot.com ::

Farha Kimah Farha Kimah said...

Salam singgah dr segmen cikgu. Thnx atas kesudian join segmen cikgu yg tak seberapa ni.

Salam ukhuwah dr cikgu ye. Blog awak dah cikgu masukkan dalam bloglist BW'12 (ada kat sidebar), jadi boleh dtg jenguk2 serta boleh juga tambah kenalan lain.

Boleh dth sini ye:-
Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha

NaD Dea NaD Dea said...

Assalamualaikum. Membalas kunjungan :)

ainloly ainloly said...

Assalam,

Saya dari blog

http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html ,

done follow this blog. mohon follow back ya :) . Salam kunjungan ^^

cik belbel cik belbel said...

cik belbel singgah blogwalking. wuhuuu :) selamat berkenalan !
http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

Deanna Morni Deanna Morni said...

membalas kunjungan dari segmen yg sama (^_^)

Hani Fadhlina Abdul Rahman Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...