Monday, 14 November 2016

7 DAYS, 1 WEEK BLOG CHALLENGE By saviors

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

 H o L L a !

                         

Holla! Hari ni Hana join challenge from saviors
Sila klik banner untuk keterangan lanjut.*tertakluk pada terma dan syarat. :D

Alang2 dah stick banner comel di atas so Hana decide untuk start challenge now!

#Day1 -> 5 fact about myself


  • Suka berangan!
Hana seorang yang sangat2 suka mengait angan2 *cewah ayat~ kahkahkah! >< Hana kalau dah berangan muka automatik berubah macam orang 'kurang sepuluh sen'.*Faham2 lah. hohohoh.
  • Lemah semangat!
Yang ni tersangat lah Hana.Kalau tak pengecut/penakut/lembik or cowardly means bukan Hana lah tu! Tapi muka bukan main belagak berani! ><
  • Budak gila pink!
Hana start suka pink masa Hana dalam perut mama lagi! *hohoho seriously kot! Maybe? Sebab waktu kecik dulu Hana suka pakai baju pink,seluar pink,itu pink,ini pink! dan sampai sekarang lah Hana jadi budak pinky! Sampaikan semua barang2 Hana bercolour pink.Beg sekolah,botol air,pencil case... dan buku latihan Hana pun colour pink! sampaikan orang sakit mata tengok Hana dari atas sampai bawah.Nasib baik baju sekolah still colour putih! hohohoh Tapi pink tu ikut jenis lah! lagi soft colour dia lagi lah Hana gila! Hana suka colour pink lembut ataupun pink terang yang seakan merun tapi soft! fulamak! thumbs up lah! hihihih 

  • Peminat bintang!
Hana sangat suka tengok bintang.Setiap malam (tengok mood) Hana akan tengok langit puas2 sampailah Hana tersengih sorang2 *entah apa lah yg difikirkan. -_- Hohooho yg pasti bintang2 yang bertaburan di langit malam sangat2 memikat hati,jiwa raga dan qalbu ini.*cewah! but seriously! Sampaikan Hana simpan angan2 nk beli teleskop sendiri.(Konon2 nya nk mencerap langit) hohohoh nampak tk betapa fanatiknya Hana dekat bintang.I dream to be like sirius (bintang yg paling terang) tapi angan2 tu takkan tercapai sebab jadi canopus (bintang kedua terterang) pun Hana tak layak! *hmmm... T_T But at least impian untuk miliki teleskop tu tercapai pon jadilah kan?
  • Budak tadika sesat sekolah! *ehh?
Hah! yg ni kinda fun fact about me! Ye lah umur dah 16 tahun,duduk kelas tingkatan 4 tapi sekali pandang fizikal macam budak tadika sesat sekolah! hohohoh! #redha ><

Ok then! I'm done the challenge...esok sambung! ^^

-Thanks for visitng! 



4 comments:

Amira Amira said...

Uhuks.Yang no 5 tu sama sangat:(

Mizz'strawery Smile Mizz'strawery Smile said...

@Amira Hello budak tadika! >< hihih

sviors sviors said...

Hana 16 tahun?? Laa, ingatkan muda lagi haha. Comelnya awak ^^

Unni Anje Unni Anje said...

pink !!!