Tuesday, 15 November 2016

7 DAYS, 1 WEEK BLOG CHALLENGE - A Movie Review

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

 H o l l a !

                                  


 #Day 2-A Movie Review

Hana ni bukanlah sejenis manusia yang gila movie but to accept the challenge Hana  kena juga buat review... So this is one of kinda movie that I ever watched before.

A crazy thing that called love

               Image result for a little thing called love


Yang ni sejenis movie thailand yg tak ada kiss scene yang Hana pernah tengok.Btw Hana tengok dengan cousin Hana beberapa bulan lepas.Actually cerita ni dah lama dah... cuma Hana ja yg baru tengok this year.

Pada Hana,cerita ni best and super funny! especially cikgu dia! >< hohoho so Hana suggest kepda sesiapa yg gila movie love story tu tengok lah movie ni.Comel + Lawak + Sedih = super best! 
Dan dijamin tiada kiss scene! Sinopsis... Mengisahkan tentang seorang gadis sekolah menengah yg jatuh hati pada senior dia.Tapi dia ni tak cantik.So dia sanggup berubah demi lelaki tu... alah nda best lah kalau kasi tau awal2 *hohohoh speaking sabah pulak! Btw tengok sendiri lah kalau mau tau cerita dia. ^^


That's all my movie review.Challenge day 2 accepted!
-Thanks for visiting!



5 comments:

Noor Maizan Noor Maizan said...

tajuknya apa yunk?

Mizz'strawery Smile Mizz'strawery Smile said...

@Noor Maizan

sorry lupa pulak bg tajuk.
- A crazy thing called love

Noor Maizan Noor Maizan said...

Hehehe thank you, nanti mai nak carilah,hihi.

sviors sviors said...

Cari ni memang fav laa. Banyak kali dah ulang hahaha.

Unni Anje Unni Anje said...

na urg sabah !!! yeah sabahan...

salam kenal :)