Friday, 29 December 2017

New determination for 2018


بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 






I listed out my goals for 2018.It have been on my draft since last week.So I think this night full of barokah *cewah* is the right time for me to share it all.^^


  • Be a little bit taller
Since being petite isn't so fun! And I found it hard for me to get stuff on the high places.Plus people think I'm 12 by looking at my physical. T_T 


  •  Wake up super early a.k.a do not continue sleep after Subuh (since I do not go to school anymore)
Stop being lazy! You have to finish the manuscript before get to meet Mr.SPM 


  •  Be more helpful
Since Mr.laziness starting to be my friend


  •  Less junk food
Because it not good for your health.Poor Mr.Tummy! Plus because I don't get any pocket money since I finished school.So dear self please less asking for money.


  • Rise some followers (Let's get about 400 something!)
Oh Yeah!! All the way to 1 thousand followers!


  •  Khatam quran *at least once
Because this year I don't khatam at all.*Blame Mr.SPM! *erk? better blame your iman first!


  •   Approved by Google AdSense
How to tackle this hard to get stuff huh?


  • Succeed on creating banner
 Since I planned to do segment to advance my blog world


  •  On time!
You know... I have to get away from title ' Miss Always Late!' 


  • More cheerful less nonsense a.k.a meroyan *or whatever u call.
Yup! I only plan to be happy all over the year of 2018.Shuh! shuh Mr.Sadness.I'm in relationship with Joy right now.





So thats it my determination for 2018.I don't think that's kinda nonsense.Because its my honest nawaitu.I'm going to rock it!!! Oh Yeah~




This is my last entry for 2017.So farewell year full of memories.You'll be  remembered! T_T and...as usual kalau ada apa-apa benda nak diluah based on title.Sila jangan segan silu menyampuk kat ruang komen.^^ Tak rugi pape pun sebab Hana ni setia mendengar.*confirm korang tak syok sendiri punya!! Hohohoh start dah mengarut dia~ Btw Thanks for your kindness <3  I mean thanks for clicking in here :)


Wednesday, 27 December 2017

On Time Challenge!


بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

Hana memang terkenal dengan sikap always late.Tak kiralah masa jadi victim Mr.SPM ataupun sesudahnya.Hana memang jarang sangat On Time! Tak kesahlah hal duniawi atau akhirat.Susah sangat nak On Time... Penyakit always late ni macam nak jadi barah dalam diri since Hana dah tamat zaman sekolah.Lepas subuh boleh pulak sedap-sedap tidur.Bangunnya waktu zuhur.*jangan cakap lepas zuhur sambung jadi sleeping beauty balik.hahaha tak ada lah sampai macam tu.Cumanya dah macam kitar hidup normal Hana pulak dah.Tidur jam 1 pagi bangun waktu zuhur.Gigih siapkan manuskrip kononnya~ Mrs.Mom memang hari-hari dah membebel.Hana pun hari-hari berjanji esok tak buat lagi.End Up... same things keep on repeating.Sampaikan Mrs.Mom dah lali.Untuk menutup rasa bersalah,Hana pun acah-acah sweet lah,tolong basuh pinggan bagai.Hahahah tapi Mrs.Mom tak pernahlah marah Hana teruk-teruk *sebab tu lah makin menjadi-jadi... T_T








So Azam tahun baru Hana nak tukar title Miss Always Late jadi Miss On Time~ 
Memang susah nak buat.Tapi demi kebaikan Hana kena gagahan diri untuk berubah.Mula dari solat awal,bangun awal,dan settlekan daily routine seawal mungkin.So bila startnya? Hana plan dari 2 minggu lepas lagi,hahaha tapi sampai ke hari ni tak jadi-jadi.Hmmm.... 

Anyway... Hana akan cuba berperang hasutan syaitan yang acapkali suruh Hana jadi Miss always late, *adoi... salahkan syaitan pulak... hahaha*  


Sekian sahaja dari Hana.Semoga kita semua sentiasa terdorong hati untuk berubah jadi lebih baik.... Thanks for visiting!!! <3


GIVEAWAY BY PRINCESS FAZZ

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 












H o l l a !

Hana ni pantang nampak perkataan segment,terus sergah dan join.Hohoho.Thanks akak gorgeous sebab invite Hana.Fefeeling pwincess jA bila masuk blog akak.Hohoho.



Jom teman Hana join Give Away ni.Klik ja banner comel tu. ^^ Alah kalau menang nanti kita roger2 lah... hohoho Hashtag Blogger support blogger~


Sunday, 24 December 2017

PLKN


بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 







H o l l a !


Dup dap dup dap jantung Hana waktu check result PLKN

Sebelum tu memang rasa tak sedap hati.Hana tak nak masuk PLKN.Banyak sebab kenapa.Bukan sebab tak nak berbakti pada negara.*boleh kena saman tu! (berani mati mengaku) hohohh
Cuma... mesti Hana tak dapat tengok adik Hana membesar kalau terpilih PLKN.T_T 
Yalah PLKN kan lebih kurang 3 bulan.Nanti balik rumah,adik dah boleh merangkak dah... erk? Tiga bulan dah boleh merangkak ke? Mrs.Mom beranak pun belum.hohoh tapi memang banyak perancangn yang Hana buat untuk cuti SPM ni.Manuskrip tergendala " Prince Pencerap Langit" kalau boleh Hana nak settlekan sebelum ambik result SPM.So memang tak boleh buat apa lah kalau dah dalam PLKN.en?

Hadoi... so Hana ni tersenarai tak PLKN???


" Maaf anda tidak tersenarai... "


Huhu memang nasib baik sangatlah.Rasa nak histeria ja waktu baca tu.Siap buat chicken dance lagi.hahaha punyalah Hana happy!

Alhamdulillah sangat Hana tak terpilih.>_<



Thanks for visiting guys! Hana loves you... hohohh *pehal tetiba gediks ni? Heheh =3




Friday, 22 December 2017

Broken Rules


بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

H o l l a !





Hana nak buat announcement ni.Hana dah langgar peraturan blog Hana.Sebab malam hari rabu lepas Hana langsung tak post apa-apa entri.Petang tu teman Mrs.Mom shopping barang baby,penat sangat sampai tertidur lepas isyak.Tu yang terlanggar rules.Sooo.... Hana dah tak perlu bebankan kepala otak ni.hahaha lepas ni tak payah lah susah-susah fikir nak post entri apa setiap malam. T_T


Btw,Hana still setia dengan passion Hana ni.Still trying to be a good blogger.Masih genggam cita-cita untuk capai 1k followers.Hahaha Tapi tak akan se'struggle before.Hana akan letak gap untuk setiap entri Hana.Sekurang-kurangnya seminggu 3 entri.Mula-mula nak letak 2 tapi kot2 lah... Tengoklah jumlah views blog awak tu macam mana... Hana,Hana... hahaha Plus,Hana akan cuba jadi reader peramah untuk follower Hana*yang of course lah Hana follow back tu*  hohohoh so Hana akan stay still dengan title blogger yang dah Hana pegang selama 4 tahun.Huh... lama jugak tu kan.Since zaman Hana gila dengan Frozen sampailah wujudnya Disney Princess Moana.hohoho Cumanya Hana baru start mengaktifkan diri selepas sah bercerai dengan Mr.SPM.Tu yg nampak slow sikit tu...





Thanks a lot for those who willing to sightseeing in here.Even there's nothing to be interest about.Btw,Hana hargai sangat komen-komen baik hati korang.Itu yang buat Hana cekal untuk berblog.Hahaha Thank you! <3


Thursday, 21 December 2017

segmen: kembali ke sekolah bersama cikgu ayu

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

H o l l a !

Jom meriahkan segment cikgu Ayu.^^ Klik banner comel tertera untuk join sekali.






Ucapan buat cikgu Ayu


Selamat kembali mengajar cikgu Ayu.Sebak rasa hati Hana taip entri ini.Mana taknya tahun depan dah tak pergi sekolah.Sobsobsob T_T rasa diri ini dah tua pulak! hahaha apa-apa pun Cikgu Ayu tetap kena teruskan perjuangan sebagai cikgu walaupun Hana dah tak pegang title "budak sekolah" *erk? apa kaitan... hahaha Hana memang suka mengarut... sorry cikgu Ayu.Semoga cekal menghadapi dugaan sebagai seorang guru.Semoga dapat beri contoh yang baik kepada anak-anak murid cikgu.Jangan stress2 nanti tak comel.hehe Dan teruskan memberi inspirasi kepada sesiapa sahaja yang mengenali cikgu Ayu terutama sekali silent reader blog cikgu Ayu.*Hana lah tu.hahaha Semoga berjaya menjadi guru cemerlang dan disegani! Harap tahun depan banyak memory indah terlakar... ^^


Sekian sahaja dari Hana.Harap tak ada kata-kata yang mengguris hati.Hana ikhlas join segment ni.Sebab cita-cita Hana memang nak jadi cikgu suatu hari nanti... harap tercapai.:) Thanks for visiting!


"Giveaway Happy New Year 2018"


بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

            
H o l l a !

Hana joined another segment! ^^ Klik banner super yellow tertera untuk turut menjoinkan diri.
Syarat dia mudah ja.






Memory 2017


2017 adalah tahun paling istemewa antara Hana dan Encik SPM... dua tahun bersama akhirnya break up jugak... T_T sekarang ni tengah memendam rasa.Katanya bulan 3 baru boleh rujuk semula... Sobsobsob T_T hahaha Btw,memang banyak sangat sweet sour moment 2017... sampai tak terluah... Stress gaduh dengan Encik SPM,camping tak jadi,join kem,seminar sana sini,bengkel menjawab SPM,tuisyen every weekend,extra class... Fuh~ boleh dikatakan Hana memang setia melayan kehendak Encik SPM... hahahah Tapi yang paling sebak bila mengenangkan memory manis Hana dengan classmate Hana kat sekolah.*Jap nak nanges.... T_T menci ahhh touching2 ni.hahaha Hana akan rinduuuu kelas,kanten,dewan,koperasi,tapak perhimpunan,library... tangga,jamban... huaaaa sedihnya!!!  Kenapa sekejap sangat? Rasa macam baru semalam jadi budak tadika,tup-tup dah cerai dengan Encik SPM.Hahahah rasanya tu ja kot... Kalau nak cerita panjang-panjang pun bukan ada orang nak baca.hahaha ^^

Azam dan Ucapan tahun baru


Azam tahun baru Hana dah list siap-siap kat draft... hahaha tapi Hana bagi siket ja untuk entri ni.Nanti tak pasal-pasal panjang berjela.. Hokaylah let's started! Azam tahun baru Hana,Hana nak blog Hana tersenarai kat bloglist cik Nurul... *krik-krik...* hahaha gurau ja.. takyah nak sentap sangat... hahaha *bodek ah tu* >_< Ok.Serius balik.Azam Hana untuk tahun 2018,Hana nak buang title Miss Always Late.Ubah jadi Miss On Time! Itu lah benda yang Hana nak sebatikan dalam diri.On Time! Satu lagi Hana nak siapkan manuskrip Hana yang dah lama tergendala.*Since jadi Victim Mr.Pt3 sampailah dah break up dengan Encik SPM still tak settle2.*ish-ish-ish... Ok.Done bab Azam! Ucapan pulak... Ok Hana nak ucapkan selamat menyambut tahun baru kepada sesiapa sahaja yang sedang membaca entri ini.Thanks sebab bagi views kat blog Hana.Semoga kita dapat melaksanakan segala janji-janji manis untuk tahun 2018 dengan jayanya! Oh yeah... *semangat sikit!! hahaha Good Luck! and jangan sesuka hati pergi berkenalan dengan encik "Give Up" jangan... and  Selalu ingat Death is anytime... so solat jangan tinggal... ^^ Ok that is it! Sorry kalau terover.

P/S: Maafkan diri ini kerana tidak memiliki Fb.Harap masih diterima sebagai peserta.^^ Thanks for visiting! :)


Tuesday, 19 December 2017

Sonata Philophobia


بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

Holla!

Sonata philophobia.




Sounds mysterious.
It is actually my first manuscript before Prince Pencerap Langit (Our Friendship Never End not listed as my manuscript since I don't find any way to finish it means I'm not interested with it).I been keeping it since 2015.But I am still afraid to send it to any production.I just insecure.But also because I realise there are so many things to be fixed in that manuscript.So better I fix it first before decided to the next level.

What is the story about

It is about Hans which her real name is Amiratul Hana.She's tomboy and philopobhia.Her sister Auni just passed away a month ago.She through a bad life since then.But suddenly Haiqal the one who break the philophobia came into her life and cheer her up.At the same time the mystery of sonata hit her life.Haiqal helps her to solve the mystery.... What is the sonata actually mean and what is the mystery of it?

Wanna know? Then buy my book.

Hahaha kidding! Hana not really sure to work for it.Not ready yet to be an author before the age of 20.


Sorry for the late update... I almost break the rules.But suddenly get spirited to post a thing... hahaha mood swings! Btw,I hope I am not gonna give up on this passion.Hope you guys so... Because we complete each other! *cewah~ but aren't we? Ok bye then.Sweet Dream! <3 Thanks for being nice to me... :)

Monday, 18 December 2017

Things I hate as a Blogger




بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 



Holla!!


  • There are no pending comments



Hahaha orang dah excited bukak dashboard.Click ja terus nampak ayat there are no pending comments! Seriously memang luluh hati ini.T_T menci ah!!! Lagi-lagi bila mengenangkan betapa try hard-nya Hana letak effort dalam menerjah blog korang-korang yang awesome tu.


  • Lack self confidence



Dah elok-elok draft berhari-hari then post,tiba-tiba rasa nak delete.Entah lah kenapa less confident sangat.Hadoi... end up tekan butang delete... kesian idea Hana yang mencurah-curah tu.Ke tong sampah pengakhirannya.Hm... hm... hm... T^T


  • Lack of ideas


Ha... yang ni memang annoying tahap gaban.Memang struggle jugak jadi blogger ni.Tak ada idea memang tak jalanlah blog awak! So otak tu memang kena fully berfungsi kalau nak jadi blogger full time! Ya... cik Hana ^^ takyah nak acah-acah gifted sangatlah.Mengaku ja awak tu dah berjuta kali rasa nak give up jadi blogger.hahahaha 



Sila komen kalau korang pernah rasa tertekan jadi blogger... hahahah 


"Jim's Birthday Giveaway"


بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 










Hana join segment lagi dan lagi!! Oh yeah... hahaha Macam biasa,sila klik banner yang tertera untuk keterangan lanjut.Jom meriahkan GA ni.^^ Syarat dia pun teramatlah simple~ 





Sunday, 17 December 2017

Mr.Father's Little Princess




بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 


H o l l a !

I always overthinking of the secret relationship between me and him... the one who loves me in silence.My Dad.

My Dad is such a mean father *only if you never knew him.He always controls my life.I am forced to do something I don't like.I used to cry because of him.I used to keep wrath toward him.I used to...

Dad...

We keep on apart day by day,since I getting older.I can count by finger how many words I say to fill our conversation.He is the decisive one in the family.That's why I always afraid to express my feeling,to storytelling with him and etc.But we used to be close some time ago... I still remember his exasperation when I got sick and need to be at the hospital.He so worried.... 
It used to be just me and my dad in the car... 
He used to bought me surprised gift to persuad me,not once but many times.How sweet.And how I wish it could happen again!

Dad loves me in silence... 

We aren't close anymore.I'm jealous seeing others have such a nice relationship with their father.

But not after I realised my dad is the sweetest man I ever known *after our beloved Rasulullah of course.

I still remember his first ' I love you ' words to me.At the time I was so mamai,*just compiling books after done study at my bedroom.He suddenly came and sit on my bed,ask me to sit beside.I just followed with a weird feeling upon my heart.*his face expression is so strange.Without I expect Dad suddenly kissed my forehead and hugged me.So tight... Automatically I cried..... 
" Don't cry dear... " Said him then wipe the tears.

Hahahahah it would take so long to share it all.So yah! I think that's enough to express how sweet is my dad,my superhero.<3 And I will forever be his little Princess.No one could take the place.No ONE! So dear little sister to be... Watch Out! Hahahha seram tak? #PabilaHanaBeingEmotional T_T 


Are you have a sweet relationship with your dad? or just keep a secret relationship just like I am? Willing to share? I love to know.

Saturday, 16 December 2017

Kepentingan Belajar Bahasa Arab


بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

Holla!

Hari  ini Hana nak share pasal subject Arabic which is one of my favourite subject.Hana paling suka belajar bahasa Arab.Sebab Bahasa Arab ni unik plus bahasa untuk ahli-ahli syurga.So siapa tak bangga belajar Bahasa Arab? 






Kepentingan Belajar Bahasa Arab


  • Peluang sambung belajar yang cerah
Bila korang belajar bahasa arab,Hana  boleh confirm korang senang dapat peluang untuk sambung belajar kat luar negara.Tak kesahlah ko dapat A bulat ke A telanjang ke yang penting A,memang confirm korang senang dapat tawaran belajar.Sebab subjek Arab ni masih kurang tenaga pengajarnya di Malaysia.So,kalau result SPM Arab Hana tak dapat A Hana dah decide siap-siap untuk mengulang sampailah Hana dapat A.


  • Senang dapat kerja
Ambil course Arabic memang senang dapat kerja.Sebab,macam yang Hana explain tadi,masih kurang pejuang bahasa Arab di Malaysia.So memang satu kerugian besarlah tak ambik course ni.


  • Bahasa Syurga
Ok.Sila sentap bersama.Hahahaha macam yang kita tahu,bahasa arab ialah bahasa perantaraan di dalam syurga.So kalau tak fasih berbahasa arab macam mana nak hidup bahagia kat syurga? (ke tak bercita-cita nak masuk syurga?) Kecualilah kalau dah terer baca Quran.In sha Allah fasih secara semula jadinya.So tak kesahlah kita ni student ke suri rumah ke apa... selagi kita bergelar umat Islam,belajar bahasa arab tetap merupakan satu kemestian.



Kalau kita boleh fasih berbahasa Inggeris,kenapa tidak Bahasa Arab? barangkali inilah persoalan yang perlu dijawab oleh sebahagian besar umat Islam.*erk? hahaha sorry Hana rindu nak mengarang.
Btw,Hana tak adalah power sangat arabic ni,level katun-katun ja... tapi macam yang Hana cakap tadi.Kalau result SPM Arabic Hana teruk,Hana akan mengulang sampailah dapat A.In sha allah... 

- Syukraan Lilqara'a <3 


Thursday, 14 December 2017

Throwback Trip


بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

Holla!


Memandangkan 2017 almost come to an end so I decided  to share some of my unforgettable  memory which is My trip to Sandakan.Itu ayat cliche...

Reality *memandangkan cuti ni Hana tak kemana-mana sebab Mrs.Mom tengah menghitung hari nak bersalin so Hana nak buat throwback dengan harapan dapat mengurangkan tahap meroyan nak bercuti.Hahaha seriously cuti akhir tahun ni Hana kerap teman Mrs.Mom gi check up kat hospital.

So... What fun at sandakan? 


Actually there are lotsa fun thing at Sandakan but we only visited some.

One of the place that we visited was Sandakan Crocodile Farm, Bornean Sunbear Conservation Centre and Orang Utan Sepilok.(Nak gi lagi!)

Sorry lah Hana ni senget sikit, dia suka live in the moment. So ini ja lah pictures yang Hana snap. Hahahah you won't believe me right? *So sila lah believe yg Hana ni memang tak suka pegang camera.


Start from Bornean Sunbear Conservation Centre


Searching For A Bear



Sandakan Crocodile Farm

A not so chubby bunny with one ear waving!


Seketul Hana




We also have a little time to visit Kundasang. (Fav moment Makan durian tepi jalan)



On the way back <3




Huraian ringkas tapi padat dan lengkap.Cukup dengan kesimpulan dan huraian tambahan.(memenuhi kriteria KBAT).a.k.a malas nak mengarut.So that's it~ 


Ok,so Hana harap korang dah tak tanya dah kenapa Hana tak bercuti... Korang pun mesti pernah alami jugak kan? *sobsobsob T_T tak apa lah... yang penting Hana akan dapat adik real quick soon! YEAH! 




Segment: Increase Your Followers by Que


بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

H o l l a !

I joined another segment from my lovely reader a.k.a follower.Btw she's so junior! but successfully became an awesome blogger. ^^ I just can't believe how mature she is.Look at the banner below.Adorable right? Awww... Good Luck Que...




As usual click the banner for joining! Let's support this segment. ^^  <3 

blog ID=5472588314135557476


Wednesday, 13 December 2017

Self Acceptance





بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

H o l l a !                                                                                                                                                      
Ha~ apa pulak yang nak dimengarutkan dalam entry kali ni? 

Ok... first of all,manusia ni memang tak pernah puas kan? Hahahaha (bak kata Sis Nabila Razali a.k.a Sis Cumi-cumi)

Oklah let's be serious.Pernah tak korang rasa rendah diri bila berdiri dengan orang yang jauh lebih good looking dari korang? Hana bukan sekali dua rasa macam tu.Berkali-kali.Tapi aku kesah apa? hahahahah 

Hana faham naluri seorang wanita untuk nampak cantik di mata orang.Yalah kalau dah cantik semua orang layan kita baik ja... Kita pun confident ja bila keluar rumah.

Cantik itu rezeki.Perangai elok pulak,benda natural yang tak semua orang ada.Alhamdulillah kalau ada kedua-duanya.

Ustaz Hana pernah bagi tau *masa Hana form 4... " Kalau rasa diri tu tak cantik,nanti balik kampung,tangkap beruk seekor lepas tu tengok depan cermin.Tanya siapa lagi lawa? Beruk ke kamu? " Hahahaha sampai sekarang Hana ingat lawak tu.

So kesimpulannya,Kalau nak cantik kita tengok depan cermin tanya diri kita.Apa lagi yang tak cukup? Aku ada akal,aku cukup sifat,sedangkan ada orang yang tak boleh bercakap,tak boleh mendengar,tak boleh membaca.Pernah tak diaorang complaint semua benda tu? Mungkin pada awalnya iya,tapi lama-lama? Diaorang dah boleh terima kelemahan tu kan? Diaorang still happy dengan kehidupan diaorang.Sebab apa? Sebab diaorang bersyukur! 

Jadi,kunci untuk jadi cantik ialah bersyukur.Alhamdulillah Allah bagi aku nikmat untuk bernafaspada hari ni.So,gunakan nikmat tu sebaik-baiknya. (Hashtag Deep reramai)

*Alhamdulillah budak senget ni dah kurang mengarut.Btw harap maaf jika anda anti dengan benda-benda cliche.Kalau tambah point "be confident" nanti kena bash tiru king koko pulak.So... harap maaf. =3 

Let's spread positivity! Jom zikir banyak-banyak!.


Tuesday, 12 December 2017

Ways To Start Your Day


بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

Holla!

Are you always have a good mood in the morning? How wide the curve you always creat on the lip every single morning? Or you definitely gonna throw the alarm clock till it crash to the door.*which I do sometimes... Then I think you should be till the end of my entry.

Today Hana gonna share some of the tips on how to be a morning person.
*she's gonna help you ~




How to start your day

  • Pray just right after you wake up
Ok.This is the usual kinda thing which I do everyday.It calms my heart so much.So what I want to tell is,to be a morning person you have to pray (make doa) after your eyes wide open.*or after yawn.Not only recite doa after wake up but also recite al fatihah for your loved one.Plus,it would be better if you make a pray in not arabic language.That's more great because you understand the words you are saying means you being honest.So,do pray every day then in sha allah you gonna be a morning person.^^

  • Smile and be grateful
Second,smile and grateful is a must in a day.You definitely through a bad day if you don't done it.So be grateful for what you have,say alhamdulillah then smile.Look at the mirror and tell yourself"I am proud of who i am.Im a 'mistaker' but I know it just the way to be a better person " Or if you think the words is quite cliche or something,you can change it.*of courselah.I'm gonna put metafora,anofora,hiperbola to my self motivation words.hahaha! ^^

  • Do little exercise 
Ok.A day without exercise is definitely gonna be a less energy day.If you want your day is amazing and energizing,I suggest u to do a little exercise or massive exercise *in case (Gua tak main ah little2 ni.) hahaha* every single morning.(alah,paling cikai atas katil pun jadilah hohoh) For me,it works well.My day always be like shining,awesome,amazing and brighting*till I need to wear sunglasses.Fulamak! So powerful right? ^^

  • Give some hug or greeting to the loved ones
I always give a huge hug for my mom*the one who wakes me up* every morning.Just wanna say,I feel like so spirited,motivated and ready to rock the challenge! Oh yeah... thanks Mrs.Mom for allowed me to hug and kiss you even if the time I am so stinking with some dry liquid drolling side my mouth. :3

  • Take something sweet or consume supplement 
Ok.This is the most not so natural way to be a morning person.But it's ok.Thanks for the cooperation Mr.supplement.Ok,what I consume is vitamin C and B complex.*since I am officially victim to Mr.SPM till now.Alhamdulillah,I always in a good mood since then.So,try it out!


Ok.I'm done nonsense.Sorry if it doesn't make sense or... somewhat.But I try my best to be a good motivator.And,to have a "what a wonderful life!" feeling tomorrow,you have to sleep at least 6 hours a day.*as u know* so then sleep early lah.You have an amazing day tomorrow! Oh yeah~ ^_^


Thanks for willing to sightseeing in here... <3 Leave a comment if you want to be my friend! ^^ Sleep well... Zzzz 



GIVEAWAY GIVEAWAY: PYKA B'DAY GIVEAWAY






بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 


H o l l a !

Hari ini Hana join satu contest.Macam biasa sila klik banner di atas untuk menjoinkan diri ^^

Syarat-syarat penyertaan :


    1. Mesti Follow+ blog pyka !
    2. Post satu entry menarik tentang blog pyka berserta banner dan link giveaway
    3. Pastikan didalam entry tersebut mempunyai komen untuk penambahbaikan blog ini
    4. Klik SINI sehingga habis loading
    5. Isi Mister Linky form ini, InShaaAllah pyka akan berkunjung ke blog korang dari masa ke masa

    Pendapat Hana tentang Blog Kak Pyka
    Hana rasa blog kak Pyka sangat simple and just nice means tak menyakitkan mata a.k.a tak sarat dengan unnecessary things.(eh macam sindir blog sendiri pulak) hohoho.Apa-apa pun bagi Hana,blog kak Pyka sangat awesome *bodek jangan tak bodek* kahakhakah tapi ikhlas dari hati,Hana suka blog kak Pyka.Loading tak lambat,favicon cute, quite otaku.hahahah *kita geng! Btw,Hana tak sampai hati nak judge blog akak,tapi memandangkan akak yang suruh bagi komen,so Hana komen jugaklah... Komen Hana tentang blog akak : Bloglist akak tu cam kurang menarik sebab tak ada blog Hana dalam tu.kahkahakah ok serius balik. Mungkin akak patut blogwalking banyak-banyak kat blog Hana kot... *hadoi budak senget ni* Sorry kak,Hana rasa blog akak tu dah cukup perfect *bukan bodek* tapi ia suatu kebenaran yang tak dapat disangkal.Hohoho cuma kena perbanyakkan entry a.k.a consistent dalam berblogging.Everything is on point.So no need to worry pasal kekurangan blog akak tu.^^

    Thats it! Harap akak tak marah dengan kesengetan Hana ni.*Sorry kalau ada terkasar bahasa. :)  




    Monday, 11 December 2017

    Thing I am excited about







    بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 



    H o l l a !

    Hana have such an exciting story to share... There is actually one thing I am excited about on January.Hmmm? The thing is My Mom Gonna Give Birth In January! Yeahhhh!!! >_<

    I can't wait to meet my little sister! How is her face gonna look like? What's nick name should I give? Is she gonna call me sister? Kakak? Or... *hmm?? 

    Ok.Sorry if I'm being too excited! But I just can't wait! Arghhh... She's my first ever little sister... 
    Ya Allah,cepatlah January! huh... Btw Hana nak share pasal nama penuh little sister to be Hana.I suggest " Amirah Hannah" which means Princess love.Hannah maksudnya  kasih sayang.Kalau Hana pulak kebahagian atau rezeki *bahagialah sangat jadi seketul Hana ni*.Tapi tak tau pulak kalau nama cadangan Hana tu kena rejek! Hana just suggest ja,but they don't give me any sign of yes or no! So... (krik,krik,krik)

    Bukan lah maksudnya Hana ni obsess dengan Hannah Delisha.Tapi entahlah kenapa Hana rasa nama tu lovely sangat.*cewah... ada tong sampah tak? hahaha mentang-mentanglah nick name dia Hana :P 

    Tumpang tanya,

    Pernah tak bila sebut nama Hana korang terbayang Hannah delisha?
    Hohohoh kalau pernah alhamdulillah *takyah susah-susah Hana nak explain yang sebenarnya wajah kitaorang hampir sama.kahkahakahah *alah sekali sekala puji diri sendiri.Penatlah asyik insecure  ja.(bukan susahpun nak angkat bakul cuma sedar diri tu layak ke tak ja) hohohoh 

    Ok lah.Itu ja yang Hana excited nak cerita.:) Hana dah tak sabar nak terjun ke dunia mimpi.Nak jumpa Prince pencerap langit.Apa-apa pun hope you guys have an amazing day! ^^

    Written by Hana at 9 pm *something 



    Sunday, 10 December 2017

    How to fall in love with yourself


    بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 


    Hana wants to share one video that definitely gonna inspire us *especially women to love ourselves!
    The tips and motivation is not by me.Credit goes to JonJorgenson   
    Make sure to prepare a box of tissue *just in case you don't own a gangster's heart.:')






    WE ARE AWESOME! WE ARE STRONG! WE DESERVE SOMEONE WHO CAN GIVE UP THEIR LIFE FOR US. :D WE ARE WORTH IT! <3 Got that? 

    Thanks for the view.Don't forget to be grateful :)  Let's spread positivity! and don't forget to make doa before turning to your dream world.^^ 


    Hana's new rules


    بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

    H o l a !

    Memandangkan Hana dah kerap mengarut di dunia blog syok sendiri ni,Hana rasa eloklah kalau Hana muhasabah diri.

    Jap nak gelak kahakahakah*Hana lagi prefer kahkah dari hahah sebab bunyik dia lagi ikhlas.Kalau boleh siap nak letak emoticon lagi! 


    OK lah so bersempena kesedaran itu, Hana pun buat keputusan untuk buat rules khas untuk blog syok sendiri ni.


    Let's get started : Hana's new rules 



    • One post for a day (not include segment and contest)
    • Leave a comment to others blog ( minimum 5) 
    • Only blog at night (around 9.30 to 10 something)
    • Those who comment 5 times on any of my entry will automatically be in my bloglist *expired on February 2018

    Rule no 4 tu Hana buat since trauma buat segment tak jadi.Anyway post ini tak termasuk dalam rules since it an announcement.*cewah mual-mual lak dah hahaha~ So Hana will post another entry for this day.Will be posted sekejap lagi *bagi gap few minutes*.Ok that's it! Sorrylah kalau buat korang ter'play lagu dua lipa tu kat kepala.

    So to dear self sila patuhi peraturan-peraturan tersebut.And please sedar diri sebelum mem'post mana-mana entri.Pastikan ia tidak menyinggung perasaan mana-mana pihak.Hehe just self reminder ^^ so no need to hashtag deep.


    Sorry if you don't like the way I write my entry* or type - in case you pembaris hahaha* But Hana just tryna be real.Be herself.That is the only Hana that she knew how to be.I am sorry if that don't fit your reality * erk... (cam lagu ja.hohohoh) So please accept her gangster's style.(not so lah.just bit kot?)


    - Sekian ^_^ 



    Saturday, 9 December 2017

    Apa itu ASMR?


    بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

    H o l l a !

    Hari ini Hana nak story morie sikit pasal satu benda yang Hana dok layan since awal tahun lagi.It is... Asmr.Definitely long explanation... So kalau ada  elergik bosan.,sila tinggalkan entri ini.

    ASMR 

    Hmm... benda asing apakah tu? Hahaha Asmr ni sejenis cara untuk bantu orang yang ada penyakit insomnia.(tak boleh tidur) So Hana ni insomnia lah ya? Hmm... tak jugak,cuma sometimes bila dah overdose buat homework tengah malam hah! Tak boleh tidur lah pulak! Halamak! So pada suatu malam,Hana tak boleh tidur.Jam dah pukul 2.30a.m esok nak gi skolah.Hadui! Memang penik habis dah waktu tu.So Hana pun cubalah buat senaman kuak lentang sikit kat katil but still jugak tak boleh tidur.Entah lah kenapa.Terlebih gula kot.Then Hana pun belek-belek phone dengan harapan mata ni berat.Tapi masih jugak segar bugar.Hana pon cari inisiatif lain.Search you Tube." Spa treatment" memang itu lah yang Hana search sebab biasanya bendaalah tu memang bikin ngantuk pun.Then it work guys! Alhamdulillah tidur jugak aku even tak cukup 6 jam.hahaha

    So bermula pada hari itu Hana akan tengok video spa2 tu kalau tak dapat tidur malam.Sampailah Hana found out satu youtube channel (Gentle whispering ASMR) Hana klik satu video dia. Tu lah first asmr video yang Hana tengok.Ya Allah... bahagialah pulak tengok asmr ni.Lama-lama Hana makin kerap tengok asmr,sampaikan waktu tak sepatutnya tidurpun Hana menyempat jugak layan asmr.Memang hilang stresslah! 

    Hahaha tapi mula-mula tu memang akan rasa pelik lah dengan asmrtist ni sebab cara diaorang cakap tu memang macam tengah bercakap dengan kita.And,kalau tak whisper memang bukan asmr lah namanya.So jangan pelik lah kenapa diaorang punya cara bercakap macam nak tak nak ja.hahahah Third,kebanyakkan asmrtist ni memang simpan kuku panjang,iyalah sebab diaorang biasanya akan buat tapping sound in most of their asmr video.Tapi tak semua lah.Sebab ,makin lama makin bermacam jenis asmr dah lahir,asmr eating sound,fantasy,makeover... etc

    So Hana senaraikan dua orang favourite asmrtist Hana.

    Gentle Whispering ASMR 




    Latte ASMR





    Kalau nak tengok,make sure pakai earphone tau, baru bahagia.Speaker pulak mesti 100% .Fuh! memang terasa dikasihi sangat! hahahah


     Sekian sahaja sesi story morie dari Hana.Terima kasih lah sudi luangkan sepicing masa untuk baca :) Hana hargai sangat.:D Macam biasa jangan lupa buat jejak kasih kat ruang komen Hana.Kalau sudi lah ... *Just to prove Hana tak syok sendiri 


    Ditulis oleh : Hana pada pukul 8.23 p.m 

    Friday, 8 December 2017

    How To overcome insomnia

    بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

    H o l l a !

    Are you having trouble to sleep? Luckily Hana willinng to  gives you some tips to help you sleepy! ZZZzzzzZZ 







    • Comfort yourself with cozy thing
    I hardly to sleep without my bunny,and soft blanket.So,the tip is surround your body with cozy thing which help you feel sleepy.And make sure your bed is in a good condition,fragrant,soft and clean.And the enviroment must be just nice.Not too cold and not too hot *Acording your comfort


    • Do not check any of your social media
    Well,the much you explore it the more high probability you can't sleep.I suggest you to turn off all those gadget about 30 minutes before your sleep time.Replace it with something benefit,such as reading book.


    • Drink a cup of milk 
    It is really work to me.Milk is one kinda drinks that helps to comfort our stomach.To get sleepy you have to make sure that your tummy is fine.Do not get hungry.It risk you to insomnia.


    • Be tired
    Ok.Sometimes you can't sleep because your body is still full of energy.You might have sleep at the evening.That is why your eyes is still fresh at the night.So to make yourself sleepy,you have to be tired.Do something that makes you feel tired then your body will less energy and you directly get sleepy.If it not work,then why not you use the time to do some benefit that helps to less your work for tomorrow.So you can take a rest tomorrow.


    • Watch Asmr 
    This is one super brilliant way to overcome insomnia.I have been trying it till now.Just wanna say that it super work!

    Do you ever heard about ASMR? If not,I would like to let you know that asmr is one way to overcome insomnia or to help people relax.

    This is one of my favourite asmrtist.Click the button and feel the sensation.








    There are bunch of asmr at youtube.You can search em.But I recommend you to my fav asmr which is Gentle Whispering ASMR , Latte ASMR  , WhispersRed ASMR 


    That's all my tips on how to overcome insomnia.Hope it helps.:) And also sorry for the mistake that I made recently. I feel sorry for those participants. Huaaa...  I still can't move on. But a bit better after got a long hug from my mom. It hurt my heart so much. Why I made it...  But Mrs. Mom instilling me to go on with this passion. So yah, here I am again making nonsense. Hana not gonna give up!  Because she's cool enough to handle the negative vibe. Huh?  (Yes I am!)  


    I would like to thank you for visiting! Leave a comment down below so I get to know who's my reader or just visitor.:) Till we meet again on my next entry.I hope you don't lose the way to get here ~ Phew~


    Thursday, 7 December 2017

    Why I started blog?

    بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 


    Obviously,we blog bcoz we have passion to it.In the same time we have more than an amazing reason why we passion to it.So I wanted to share some of my main reason why I started blog.( The reason that makes me stop to care if nobody realise my blog's existence)





    • To get inspiration and inspiring


    Blogging is such an easy way for me to get inspiration.There are so many people that inspire me to keep going in this blog world.And suddenly I wanted to be like them.So I keep on blogging in hope I can inspire people.


    •  To share


    I love to share.So I blog.Things that I share is actually comes from heart * ceh! Hahahha So that is what's makes me happy to share even if nobody care.*It's my blog so it is up to me how to handle it.


    • To understand other

    I find that people are different.So I blog to meet various people in the world.Hope we can connect and understand each other.


    • To spread positive vibe


    I love to be around with positive people since it is makes me happy.I hope things that I share can spread positive vibe.*well.just hope..


    • Bcoz I love to write and read


    And this is the most vital thing inside of me which instilling me to blog.I love to write,and I love to read others story.:)

    I love to know your opinion on this title.Why do you start blog? Is it just a passion or something else... Let me know on the comment section.As usual,I'll be more than willing to visit your blog.:) 

    Written by : Hana at 10.29 p.m :)


    Wednesday, 6 December 2017

    Ways to not give up

    بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

    Are you give up?

    Giving up is the biggest mistake we ever did in life! Why? Because you decided to quit! Means you not gonna try again.It left you with empty feeling*just sometimes...
    So giving up shouldn't has to be a choice... So Hana wants to share and suggest some ways to avoid you from giving up.






    • Set new determination
    If something never go right,go left then.You have more than a way to success.So if it not work by that way,try another one! Change plan doesn't mean you are give up on it.But you learn to make it work by some other way since you realise the old way only stress you out! * Hope you understand... (aku mengarut apa ni?!) ahahahah. Ok so if you don't want to give up,you have to set new determination to helps you success,to manage you overcome the down feeling,to avoid you step into give up site.So set new determination.Don't push yourself by the old one. :) 

    • Remember why you start
    To not give up,you have to keep on remind yourself why you start it? Is it just a hobby?,thing you are forced to do? or a dream? If it is a dream,you are definitely must chase after it.Because dream is a promise that you make to yourself.Make it come true! Because It something that meant to be.... And you have to put high trust on it! Remember why you start.How you push yourself to get it.How hurt you been facing it.It is not easy! So why you have to quit? Then just cross the finish line guys! You always can if you keep on going forward.Don't look back,go on.It is almost done.It almost happened but only if you to continue it.

    But if it just something you call hobby or passion,I think you should to take a rest.Just continue whenever you ready.But not give up on it,just rest.

    So keep on remind yourself why you start it.Insyaallah you gonna keep going.

    • why you have to get it?
    Lastly,ask yourself why you have to get it? Of course you do it for something good.You do it for something pleasure,right? Isn't you want it so bad? If yes... Chase it! Rock it! Buckle up! Something amazing awaits if continue it! Just keep on remind the benefit you gonna get if you through it then insyaallah you're not gonna give up.


    I am not the one who never gave up.I always feel it hard to get something I want.Always!.But life never be easy guys,so it is ok if you failed.It is fine.You can always have a fresh start.You always free to start a new.Start all over again.But not quit! Try again! Until it work... Because dream don't work unless you do. :) 


    Thanks for visiting :) I love to know how you overcome give up feeling.Let me know on the comment section.As usual,I'll be more than willing to visit your blog! Let's spread positivity! 

    Written by: Hana at 9.37 p.m :) 



    GIVE AWAY HADIAH MISTERI DARI ASTRAVELER

    بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 



                      


    Click the banner above for joining :) #Pabila Hana bersegment di tengah hari buta >< 


    Tuesday, 5 December 2017

    The weird side of me


    بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

    H o l l a !

    Everyone has got a secret side.It's a winding path up to the door that open wide.You think you know me but I'm changing all the time.If I wanna be sweet,if I wanna be wild,if I wanna cry like a child and if I pick up the world with ball of my hand,I guess that's just who I am...

    hahahahah

    Ok take it serious. Here I share my top 5 weird attitude . So you can know me well.First of all,I am not perfect.So don't judge me.


    • I can easily obsessed with something.
    Just now,Hana obsessed to clean up everything! 


    • Love to play with bubble and soap
    It just something I can't avoid.Every time I see soap*no matter what type but definitely fragrant,I will play with it to make it bubbling! 


    • Crazy in love with pink
    Well,it proved by what you see all over my blog.


    • Love to be in the car
    It is one kinda weird fact about me.I always wanted to stay in the car without any reason.


    • I can't sleep without cover my ear
    I feel like,someone gonna whisper to my ear if I not cover it with something.Hahaha sometimes I wear earphone,cover it with blanket,hair,or pillow.




    Ok.I'm done nonsense.If you willing to,please leave a comment down below.Let me know what's your weird side.:) If you willing lah,if not let me bersyok sendiri dekat blog ni.hohohoh

    " Lubuk Seni Giveaway by EmaLisa, hadiah semua cunn! "

    بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 


     giveaway

     Hai awak, blogger yang hebat tu ~
    Kami adik beradik Ema&Lisa dari lubukseni.com Actually buat giveaway ni sempena meraikan follower blog. Kami nak bagi 5 HADIAH MENARIK yang pastinya limited edition. Nak tahu apa hadiahnya? Ahjom tengok entry giveaway ni.
    sejuksedap lawa cara moden
    SEJUK SEDAP ialah sabun daripada bedak sejuk. Diuli, digolek & dilambung sampai jadi sabun, menggunakan 10 bahan semulajadi. Sejuk di muka & sedap bila digunakan. Nak tahu lebih lanjut, ahjomm kita skodeng pebenda la sabun ni [tekan sini]
    Eh, ada lagi! 
    Follow @SEJUKSEDAP , lebih 470 testimoni letops pom². Ema sendiri guna, sebab tu teruja sangadd nak kongsi manfaatnya.  Tengok muka sendiri pun jatuh chenta. 
    sejuksedap lawa cara moden
    Dulu, nenek moyang amalkan terapi bedak sejuk nak jaga kulit. Mujur bedak dah tukar ke sabun. Makanya, Sabun Bedak Sejuk SS lebih mudah, cepat & berkesan. Sesuai untuk supermom & busymama melayan petua moden untuk menjaga kulit luaran. 
    Krim Awet Muda WD pelik sikit. Calit kat nadi, tapi kesannya sampai ke muka. Uols patut cuba kalau ada masalah kulit disebabkan hormon dan toksin. Krim ni dapat merawat kulit dari dalaman, sedar² wajah makin berseri, memancarr bak bintang kejora.

    Okke la, tu aje bebelan. Panjang berjela, nanti tertido plakk membacanya. Hihi. Apepun, semoga uols dipermudahkan urusan & hepi selalu. Aminn. 
    TQ sudi join " Lubuk Seni Giveaway by EmaLisa, hadiah semua cunn! ". Hadiah boleh tengok kat entry asal, memang gojes leleh. Moga uols antara 5 peserta bertuah.


    Monday, 4 December 2017

    Ways To Be Happy (my ways)

    بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 


    Happiness isn't something you have to put inside.It's already in there.Just sometimes you need someone to help you find it! So,I am willing to help you feel happy :) Well life has so many ways of letting us down.At the same time we also have various way to be happy.

    So here I share some of the ways on how to be happy.* It is actually something I do in life which make my life cheerful.




    • Help others


    Helping somebody in need is actually the best way on how to be happy! You will feel something calm inside yourself after done something good to other.Happiness come when you decide to be kind.Stop putting yourself first.It only gonna let you astray.So help other as long as you can.Directly people will love you even more.Then you gonna feel loved and happier.Because your life is surrounded by the person who adore you in silent.It happen because of your good attitude.I never agreed with " Help yourself first before other " Dude! You gonna get more trouble if you follow that sentence.It's only gonna trigger selfish vibe inside of you.It gonna build a bad place inside your heart.So don't be selfish! Because it makes your life even more worst.Help other then you'll be happy! Try it out guys!


    • Thankful


    Ok.Do you ever heard a quote " Be thankful to be happy " I supper agreed with it! We usually thankful for something good in our life.Just right after it happen.Not before but after.So what if you never got what you want? Are you not gonna thankful at all?

    Huh? Ok.What I'm trying to say is... Life never be enough.We keep on ask for something no matter whether it is important or not.So when will we thakful for our life?

    Trust me,you will be more happy if you be grateful for every single things that you have today.Alhamdulillah for today,I still got a chance to face brand new day.Alhamdulillah I have a good parents,alhamdullilah my negara still aman.Alhamdulillah I still manage to do daily routine.

    You will directly feel calm after saying alhamdulillah.*thankful.It's trigger good vibe in your life.So be thankful every day then your life will be more happier and meaningful.


    • Exercise


    Let's be formal.Ok exercise is one kinda activity we should do every single day.Why? Because your life will be more active and energizing if you fill it with such an adventure activity.Do exercise can avoid you from laziness and bad mood.Trust or not it's up to you.Experiment it by your own.Search any work out tip on the Internet and start your life with extraordinary daily routine.Do it with your style.Go! Go! Go! I wish good luck :)


    • Being around with positive people


    Ok,well your life will be filled with calm heart if you being around with positive people.They gonna help you to get back up again every time you decide to give up.They going to instilling you to catch your dream.Directly you'll feel even more happy to have such as positive motivation everywhere.So avoid negative people and surround yourself with positive people.


    • Storytelling with the closest one


    If you find yourself hard to be happy I suggest you to storytelling your problem with someone you trust.It help you to remove stress feeling.Less stress more happier.


    • Do whats make you happy which is bring benefit to yourself


    Also,to be happy you have to avoid your most unlikely thing.Don't do something you don't like which is stress you out.Instead,do something you excited to do.If you like to sing,then sing.If you like to dance,then dance.You'll be more happy then.


    • Laugh more than worried


    Ok let's be cliche.The only one popular thing to make ourself happy is laugh.Who else doesn't like to laugh?...I guarantee you have such a gloomy life.I recommend you to watch any funny thing which make you laugh.It directly helps you forget about your not so perfect life.hahahah.well sometimes we need to put our problem aside and enjoy something funny.Don't be too serious.Do your daily routine with joy.


    • Solat di awal waktu *Pray at the beggining of time


    Ok.This is the most important thing on how to be happy.The more late you pray,the more not happy you'll be.Why? Because solat is the biggest key to happiness.:)


    • Don't overthinking it


    Sometimes we find it hard to feel happy because we keep on over thingking something.Guys,nobody is perfect.It's ok if you done something strange or weird.It just mean you being true to yourself.Don't worry.It is cute actually.It's part of learning and growing

    Mistake don't define you.Stop stressing it out,bcoz it's in the past guys.So be happy! Don't overthinking it.


    • Less expect


    The less you expect the more happier your life will be.Bcoz something you don't expect suddenly happen when you do not expect it too much.And you definitely gonna get serious hurt if you put high expectation on something.So less expect than you'll be happy.


    •  Recite al-fatihah for parents even they still alive

    Do it every single morning.You're definitely gonna feel happy all day long.It is my most fav tip! I find my heart calm after done it.

    Remember that happiness comes from within,not from someonone else's approval.So Hope you have a good day tomorrow.Start it with a wide smile ^^ And don't forget to be honest on every single thing you do.Got that?


    Thanks for reading or even just visit! I love to know your ways on how to be happy.Let me know on the comment section.I'll be more than willing to visit your blog. :)