Monday, 12 February 2018

Giveaway : Travel Totebag by Ana Suhana


بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

HOLLA!!!







Hari ni Hana turut tak ketinggalan untuk menjoinkan diri kat GA kak Ana yg baru berlangsung kemarin.Hadiah dia boleh tahan menarik hati! ^^ harap2 Hana salah seorang yg bertuah tu ya hahah! Tak bertuah pun tak apa... janji dapat support sesama blogger kan? *hahaha biasalah Hana ni dah selalu sangat tak bertuah sooo kalau tak bertuah lagi buat sekian kalinya pun tak apa hahaha sebab dah terbiasa ^^ heee.:D harap2 kali ni Mr.Random generator tu kasi Hana menang! ^^ hahaha!

Seperti biasa sila tekan banner comel tertera untuk membabitkan diri.:) Cepat... cepat... jangan lambat lambat hahaha! :D Good luck kepada yang dah join dan bakal menjoinkan diri tu ya! ^^

Ig Hana - hns_idr *dah tak aktif tapi Hana dah follow ig kak Ana.^^ Heee ig Hana tu  dah bersawang-sawang pluss dah ramai yg unfollow so harap maaf kepada 30 lebih request terbiar tu ya hahah! Hana dah tak aktif dah T^T 




32 comments:

Shahida Dzulkafli Shahida Dzulkafli said...

Good luck dear Hana.. :)

Mizz'strawery Smile Mizz'strawery Smile said...

@Shahida Dzulkafli Thank u!! thank u!! ^^

cik renex cik renex said...

All the best.akk baru nk join :)

Warisan Petani Warisan Petani said...

Mudah2an adalah rezekinya kali ini.

I am LZ I am LZ said...

Semoga ada rezeki untuk Hana, aminnn..
Good luck dear!

Nur Azian Jaafar Nur Azian Jaafar said...

good luck hana...akak belum sempat nk join...hana...emel akak boleh? i got surprise for u syggg !

emel akak : nurazianjaafar90@gmail.com

anzrarizal anzrarizal said...

dari giveaway yang sama and good luck ya

Azah Rahaman Azah Rahaman said...

goodluck dik!

Aida Hana Aida Hana said...

Hana ni cute lah bila kak aida baca post! hehehe all the best hana! XD

anak denesor anak denesor said...

comie nya tote bag..moga bertuah la hendaknya

mama tisya mama tisya said...

good luck

mama tisya mama tisya said...

good luck

dear anies dear anies said...

good luck hana!

Siti Nurfauzani Siti Nurfauzani said...

hi sis...good luck :)

http://aztieyshana.blogspot.my/2018/02/giveaway-travel-totebag-by-ana-suhana.html

SITI AWADAH SITI AWADAH said...

datang dr segmen yg sama.. - goodluck :D

http://www.sishawa.com/2018/02/giveaway-travel-totebag-by-ana-suhana.html

Auni Sofea Auni Sofea said...

Goodluck Hana, all the best okey

Hans Hans said...

semoga berjaya :)

Raydah Raydah said...

all da best darling

Nur Azian Jaafar Nur Azian Jaafar said...

hana...

jom baca sini...
https://nurazianjaafar.blogspot.my/2018/02/izinkan-aku-bab-3.html

Nieyla Nadia Nieyla Nadia said...

Good Luck yaa

ejulz ejulz said...

goodluck.. :)

Jemput singgah tgk entry terkini k.. :)
1. Dr Amalina Bakri Dedah 4 'Rahsia' Mudah Untuk Fasih Berbahasa Inggeris

Raydah Raydah said...

all da best my dear

Abam Kie Abam Kie said...

semoga dapat hadiah yg diidamkan. Aamiin...

Listiya's Listiya's said...

Nak ikot ah~ boleh tak kira kira org luar Malay ikutan? Tak pela tak menang yg penting dah ikot yekan haha

mamapp mamapp said...

Good luck ye semoga menang

farhanna jafri farhanna jafri said...

good luck hana :D

Annur Syuhadah Annur Syuhadah said...

All the beat hana..
Moga ada rezeki GA utk hana

Fatin Shahrizam Fatin Shahrizam said...

All the best syg!

Ana Suhana Ana Suhana said...

Terima kasih join dan support GA di anasuhana.com. Good luck and all the best. Semoga ada rezeki kita semua InsyaAllah.

Senarai peserta di sini ye:
www.anasuhana.com/2018/02/senarai-peserta-giveaway-travel-totebag-by-ana-suhana.html

Azah Rahaman Azah Rahaman said...

all the best dik :D

✿Cik Cappuccino Latte ✿ ✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

singgah dari GA yg sama
http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2018/02/giveaway-travel-totebag-by-ana-suhana.html

hidayu ayumie hidayu ayumie said...

gud luck
salam singgah dr segmen yang sama

http://hidayuayumie.blogspot.com/2018/02/travel-totebag-by-ana-suhana.html