Sunday, 4 March 2018

Alhamdulillah!



بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 


Holla!

Alhamdulillah... hari ini Allah bagi rezeki kat Hana... ^^ hehe dah lama tersesat akhirnya sampai jugak kat Hana.Apa yg sesat? Hahah cik Rezeki tu lah >_< heee  apa-apa pun rezeki tak pernah salah alamat... cuma kadang-kadang sesat lupa mana alamat Hana :3 hahah gurau ja! Hashtag jangan kecam hehehe ^^

So apa-apa pun Thank you kak Ana sebab anjurkan sebuah GA yang memberi tuah kepada Hana.Alhamdulillah.. akhirnya bejodoh dengan Mr.Random Generator tu! Even till now pun rasa macam " someone tolong sepak muka Hana ni jap! " hahha ya lah kot-kot lah Hana tengah mimpi hohoho even time baca post Kak Ana tu pun hampir lima kali Hana gosok mata.Haha punyalah tak percaya.

Terima kash jugak kepada yang drop komen " good luck " " semoga menang " " semoga berjaya " dan ayat-ayat sokongan yang sama waktu dengannnya dekat entri Hana yg NI hehehe berkat doa kalian lah Hana ada luck kat GA ni hahaha! :3 tengkiu <3

Alhamdulillah... 100 kali ^^ 










12 comments:

Farah Farah said...

Tahniah Hana :)

Nur Azian Jaafar Nur Azian Jaafar said...

Yyyeeeeaaayy tahniah hana syg. Ada je rezeki, cuma lmbt sikit jela kan. Kne sabar. Hihi

Shuhaida Saad Shuhaida Saad said...

tahniah sis

Ika.S Ika.S said...

Wah, tahniah Hana hehe :) Rezeki Hana hehe. Akak datang singgah sini ya.
https://ikashoid.blogspot.my/2018/03/daiso-puff-sponge-detergent-bagus-ke.html

Hans Hans said...

tahniah
rezeki tu :)

Azah Rahaman Azah Rahaman said...

alhamdulilah. tahniah dik

Shahida Dzulkafli Shahida Dzulkafli said...

Tahniah Hana..

Atie Zieya Atie Zieya said...

erm rezeki tu kan...
xpakai gps kot
sbb tu sesat.. lol
neway... congrats sweety

Hana Chie Hana Chie said...

Thank you for the sweet notes everybody!!!! <3 ^^

farhanna jafri farhanna jafri said...

waaahhh tahniah hana!

Auni Sofea Auni Sofea said...

Wah dah menang! Tahniah Hana..seronok dapat beg comey :)

dear anies dear anies said...

tahniah tauuuu