Thursday, 8 March 2018

Cash Giveaway by FarhanaJafri






بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

Holla!!

So akhirnya... terjoin jugak segment yang dari kemarin lagi nak join ni hehe! ^^ sebab apa Hana senget sangat tak join ja pada hari GA ni diisytiharkan?! Sebabnya.... Hana ikut teori ciptaan Hana since menang GA kak Ana hari tu hahah  ^^ alhamdulillah... syukur tak sudah-sudah sampai ke hari ni! heeee :3  tak ke senget tu?! hohoh tak ada kena mengena dengan GA kak FJ ni tapi why not use the same teori?! 

Sila klik banner tertera dan support segment super awesome ni!!! ^^  Nanti taklah menyesal tengok rakan blogger upload entri menang besar! hahaha.At least kita try nasib kan? heheh Plus Hana join untuk support kak FJ ja! ^^ since kak FJ lately rajin buat jejak kasih kat blog Hana heheh. Thank you kak!!! ^^ 

~> Hana tak aktif kat mana-mana sosial media dah T^T Seriously Hana dah mempurbakan diri since jadi mangsa Mr.SPM till now... so sorry for that kak FJ ^^ Hana join untuk support ja! So kepada yg join tu! Selamat Bersegment!!!!! ^_^


14 comments:

Gja Gja said...

All the best hana

Nurjuwaini Nurjuwaini said...

Good luck hana!

ejulz ejulz said...

goodluck..

Hana Chie Hana Chie said...

Thank you! Thank you! Thank you! ^^

✿Cik Cappuccino Latte ✿ ✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

Semoga ada rezeki utk menang

Hana Chie Hana Chie said...

@✿Cik Cappuccino Latte ✿

You tooo!! ^^

Shahida Dzulkafli Shahida Dzulkafli said...

Kak sha pun joint juga.. Tak cuba tak tahukan hana.. manalah tahu kot rezeki kita.. Alhamdulillah..

Azah Rahaman Azah Rahaman said...

all the best hana :D

Atie Zieya Atie Zieya said...

xmenang xpe.. janji support each other kan?

Siqah Hussin Siqah Hussin said...

Good luck Hana! :D

dear anies dear anies said...

slmt berjaya hana!

Erni Hasmiza Erni Hasmiza said...

Good luck Hana hehe

farhanna jafri farhanna jafri said...

Hahaha comelnya Hana! Thanks tau join & support GA ni :)

http://www.farhanajafri.com/2018/04/senarai-pemenang-cash-giveaway-by.html

Yun Sing Yun Sing said...

Singgah sini dari GA yang sama :)