Sunday, 13 May 2018

Random Update


بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

Esok sekolah.Esok punya esok Inshaallah dah puasa dah.Yeahhh!! Who's excited to meet Mr.Ramadan?! ^^ heehe So before Hana lenyap ditelan arus masa dalam ke'busy'an seorang student *acewah* better Hana buat little update untuk blog ni.

Btw,mood menaip tak berapa nak on sangat lah beb *amboi level slumber ko* hohohoho :P So Instead of buat huraian berunsurkan ayat yang memenuhi kriteria KBAT Hana decided untuk share video bermanfaat yang sudah terang lagikan bersuluh dirembat dari YouTube.*takda masa sis nak buat video sendiri :P* 

Pengisian video ni ialah berkaitan dengan ceramah bulan puasa dari PU Azman.Korang-korang yang kenal PU Azman mesti taukan berapa skala sempoi Ustaz ni.>_< hehe seriously tak pernah bosan dengar ceramah beliau.So kalau nak tolong isi tabung pahala Hana sila lah klik play button di bawah ni.Kalau tak nak,klik kat Youtube pun boleh :P hehe *Tiada unsur membodek di situ ya* hohoho  >_<





Jom! Jom! Cari ilmu dalam video ni.^^

.

Selamat menyambut bulan Ramadan kepada korang-korang yang beragama Islam.^^ Semoga Allah kasi chance kat kita untuk bertemu dengan Mr.Ramadan lagi sebelum sempat Malaikat Maut say 'Hello' T^T Inshaallah... Anyway,fighting for a better tomorrow ok?! ^^ k.bye! Esok skolah >_< Tak sabar nak sambung mimpi semalam ~Zzzzzz

30 comments:

ღizzati harunoღ ღizzati harunoღ said...

Izzati pun tak sabar nak meet dan dating dengan Mr.Ramadan. hehe~ semoga Allah panjangkan umur kita untuk menyambut bulan yang mulia dan penuh keberkatan tu, Insyaallah! samalah kita dah tak ada masa sangat dengan blog sebab tahun depan, Mr spm tengah panggil. Good luck tau kak Hana! :)

Flavnesz Flavnesz said...


ustaz tu mmg sempoi.. huhu.. Anyways, all the best with your school.. :D

Ana Suhana Ana Suhana said...

Excited nak masuk madrasah ramadan tahun ni. Semoga kita semua dikurniakan kesihatan yang baik supaya dapat beribadah sebaiknya.

dear anies dear anies said...

selamat menyambut ramadan hana!

Mrs Fuzy Hamid Mrs Fuzy Hamid said...

selamat berpuasa...tak sabar nk berpuasa balik..

Shuhaida Saad Shuhaida Saad said...

selamat menyambut bulan Ramadhan. cantik blog pink ni

Auni Sofea Auni Sofea said...

Selamat bersekolah untuk kanak-kanak comel. Jangan skip puasa tau, rotan nanti :P

I am LZ I am LZ said...

Selamat menyambut bulan Ramadhan Al-Mubaraq Hana..
Semoga urusan persekolahan juga berjalan lancar.

Raydah Raydah said...

selamat berpuasa my dear

Fatina Fatina said...

Alhamdullilah bulan ramadhan sudah tiba. Selamat menjalani ibadah puasa :)

Fatina Mudz

Fatin Shahrizam Fatin Shahrizam said...

Me!Salam ramadhan Al mubarak dik. Rindunya, lama tak jalan kat sini ^^

Suzlin Azreena Nordin Suzlin Azreena Nordin said...

Salam/Hi. Mak singgah sini. Jemput join Giveaway Mak ;) | GIVEAWAY WISHLIST DOUDOU.MY X BLOG #CERITAMAK

Hana Chie Hana Chie said...

@ღizzati harunoღ

Thanks super a lot for supporting me <3 <3
hehe good luck for next year ^^ selamat bercinta dengan Mr.SPM >_<

Hana Chie Hana Chie said...

@Flavnesz

hehe kan? kan? ^^ Thanks a lot for supporting me :')

Hana Chie Hana Chie said...

@Ana Suhana

~Aamiiin ^^ Thanks a lot for the doa kak Ana
.
Selamat Berpuasa :D

Hana Chie Hana Chie said...

@dear anies

Thanks a lot kak Anies <3 ^^

Hana Chie Hana Chie said...

@Mrs Fuzy Hamid

Selamat berpuasa jugak! ^^

Hana Chie Hana Chie said...

@Shuhaida Saad

Selamat menyambut bulan ramadan jugak!! ^^ hehe thanks a lot for the compliment <3

Hana Chie Hana Chie said...

@Auni Sofea

hahah Inshaallah tak skip >_< tapi kalau ABC tetiba sampai kita aa redhoo je lah T^T

Hana Chie Hana Chie said...

@I am LZ

Thank you sister!! ^^ selamat menyambut ramdhan Al-mubraq jugak~

Hana Chie Hana Chie said...

@Raydah

Thank you! thank you! kak Ray! ^^

Hana Chie Hana Chie said...

@Fatin Shahrizam

huaaa T^T Malu nak cakap,tapi Hana lagi lagiii rindu kat kak Fatin >_< hahah anyway salam ramdhan jugak! ^^

aff aff said...

salam ramadan hana!! :D

https://jajastollymolly.blogspot.com

Hana Chie Hana Chie said...

@Fatina

Thank you! thank you!! ^^ you too,selamat berpuasa :D

Hana Chie Hana Chie said...

@Suzlin Azreena Nordin

Thank you sudi singgah! ^^ Inshaallah free2 Hana join ya :D

Hana Chie Hana Chie said...

@aff

Salam ramadan jugak!!! ^^

farhanna jafri farhanna jafri said...

penat gelak dengar tazkirah ustaz ni, memang sempoi. Selamat berpuasa Hana! Semoga amalan ibadah kita diterima dan diberkati

Shahida Dzulkafli Shahida Dzulkafli said...

Selamat berpuasa buat Hana juga..

Hana Chie Hana Chie said...

@farhanna jafri Selamat berpuasa jugak kak Fj!! Hehe kan? Kan? Ustaz tu memang sempoi level kaw2 >_<

Hana Chie Hana Chie said...

@Shahida Dzulkafli

Thank you kak Sha <3