Showing posts with label Segmen. Show all posts
Showing posts with label Segmen. Show all posts

Tuesday, 17 April 2018

segmen bloglist April


بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 


Asalamualaikum semua. Jom join segmen blogwalking, boleh tingkatkan pageview + tambah rakan rakan baru.


klik banner untuk join sekaki!






Monday, 16 April 2018

Letter of Happiness Giveaway by Blog Siqahiqa



بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 


Holla!!!

Hana join another segment from blogger Siqahiqa.Hehe first of all,Hana nak say sorry lagi sekali sebab tak dapat like or follow page Fb akak :") Sebab Hana dah lama break up dengan Facebook ni.Since 2014 lagi dah merajuk tak nak ada kaitan dengan Fb hahaha T^T so hopefully akak still terima Hana sebagai perserta segment ni ya hehe... 

Memandangkan Hana punya level kemalasan adalah 0.99% pada malam ini dan bertepatan dengan request akak,so Hana nak share lah pasal  apa yang Hana suka tentang blog kak Siqa ni hehe.... Apa yang Hana suka ialah blog akak simple dan nampak kemas terutama sekali dari segi susunan widget dan pemilihan font.Pendek kata,sedap mata memandang ja bila singgah blog akak dan perut pun sejuk sesejuk perut ibu mengandung hahaha over betul! :P hehe just based on opinion seketul Hana ni ja.But honestly tak perlu risau! Blog akak totally tak ada kekurangan yang ketara.Semuanya just fine,pada mata Hana lah... ^^ Level awesome Hana rate 4/5 hehe!
.
Sekian ^_^


Friday, 13 April 2018

Saya Nak Masuk Bloglist April by S.K.






بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 


Hollaaa!!!

Jom join segment Pencarian Bloglist yang sangatlah simple ni :3 Seriously tak perlu brain langsung! Just kena jerit kuat-kuatlah " Saya Nak Masuk Bloglist April by S.K!!! " then baru boleh join to the club hahah taklah tipu ja. hehe :P But seriously syaratnya sangat simple! sebab tu Hana terbabit sekali hehehe :D Macam biasa klik ja banner then join sekaki terus dengan Hana =3
.
.
.

Hashtag Selamat Menjoinkan Diri ^_^

Wednesday, 11 April 2018

SEGMEN BLOGLIST 2018 BY THISNI3ZA





بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 


Hollaaaa!!!

Jom-jom join segment super simple ni =3 Lagi ramai join lagi padu sesi mem'blogwalking sesama peserta nanti heheh.Seperti tertera tarikh expired 25 April ni sooo... bak kata kak Sajat " Cepat! Cepat! Jangan Lambat-Lambat! " >_< haahhah belanja lirik lagu tu kat ruang komen jap! korang mesti hafal kan?! :P Hehehe Anyway,back to the topic,sila lah terjah banner tu laju-laju ^^ *tapi lagi afdal kalau korang buat sesi jejak kasih kat bawah ni dulu hahhaha :P 
.
.
Selamat Membabitkan Diri!!! ^_^



Tuesday, 3 April 2018

Segmen: Making A Blog List by Blog Siqahiqa





بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 


Jom join segment by blogger Siqahiqa ni hehe.Yang ni pun segment korang wajib join jugak.>_< Kalau tak nak tersenarai dalam list blogger yang rugi lah hehehe.Klik banner tu cepat-cepat ya! Expired 3 Mei tau. 
.
Sekian ^_^



Thursday, 29 March 2018

Segmen Bloglist 2018 ShuhaidaSaad


بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 





Hollaa!!!

Sangat dialu-alukan untuk join sekaki dengan Hana! ^^ syarat yang amat simple tahap korang tak perlu nak brain.And korang akan tergolong dalam golongan yang rugi kalau tak join haha. So sila lah klik banner di atas ok?! Jangan tersenarai dalam list blogger yang rugi tu muahahah >_< 










Thursday, 22 March 2018

#SegmenAzahRahaman : Aku Seorang Blogger!

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

Holla!

Bersempena mood normal Hana dah meresap kembali,maka Hana dengan sukacitanya ingin menjoinkan diri dalam segment one of Hana's favourite blogger which is Kak Azah!! *yang comel lagi awesome plus isteri mithali tu hehehe :3   




Bila Blog Ditubuhkan


Blog senget tak matang ni ditubuhkan pada tahun 2014.Waktu tu Hana form 2.Tapi tak ingat date first post Hana sebab dah masuk tong sampah hhuhu... 

Maksud Nama dan Url Blog 


Maksud nama blog Hana ialah bintang utara iaitu Polaris.Nak tau lebih lanjut tentang tu boleh klik SINI ya! ^^ Url blog Hana pulak 'pululudreams' Pululu tu berasal dari nama game favourite Hana masa form 2.Game tu comeyyy nak mampus! *Sila tanya pakcik Google untuk keterangan lanjut* Dreams tu pulak maksud dia mimpi ataupun impian alahhh! korang kan terer ber'speaking takkan tak tau kan? :3 hhoho so yah! terhasil lah url blog Hana iaitu pululudreams... :D Tapi kalau Hana dah layak ada domain sendiri nanti mungkin takkan pakai url tu kot heheh *agak-agaklah kan? haha

Pahit Manis berblogging


Tak ada pahit manis sangat... heheh sebab Hana blogging suka-suki ja! Blog ni umpama diary Hana... sesambil mengada dan meluah sesedap rasa sekali-sekali boleh baca luahan hati orang jugak... ilmu pun dapat! kawan pun dapat... dan korang pun boleh mengkaji level ke'gediks'kan dan ke'gangster'an seorang Hana ni kan kan? :3

Nasihat kepada blogger lain 


Pesanan Khidmat Masyarakat kepada rakan-rakan blogger Hana ^_^ Tolong jangan stop blogging tau! =3 Sebab kalian inspirasi Hana.Kalau korang stop blogging... Hana nak dapat inspirasi dari mana? T^T huhuhu so kalau nak hilang tu jangan lama-lama sangat.Seminggu cukup lah ahahahah >_< And satu lagi kepada para-para blogger yang budiman lagi terlebih baik hati tu... ^^ Hana hargai sangat-sangat amat korang ikhlas nak follow blog Hana... tapi Hana ni spesis manusia yang cepat rasa bersalah sooo... Hana harap korang-korang yang dah terlebih baik hati mem'follow blog Hana ni toloooooonglah tinggalkan apa-apa notis kat kotak komen.^^ Sebab rata-rata yang follow tanpa tinggalkan komen tu pengguna google plus a.k.a bila klik gambar tu tak ada dipaparkan sebarang url blog.T^T Hopefully korang faham ayat berbelit-belit Hana ni ya! hahah >_<  Hana husnuzon yang korang ikhlas tak nak di'follow back tapi yang hairannya ada ja 2'3 orang yang unfollow Hana... entahlah kenapa.... Hana ni menjengkelkan sangat ke? T^T btw sorry ya... kalau ada ter'gangster tanpa sengaja :3 Sorry tau! ^^ 


Sekian! ^_^ Jom join ramai-ramai... Hana pun nak baca jugak behind the scenes blog awesome korang tu! hehe... 

Thursday, 8 March 2018

Cash Giveaway by FarhanaJafri






بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

Holla!!

So akhirnya... terjoin jugak segment yang dari kemarin lagi nak join ni hehe! ^^ sebab apa Hana senget sangat tak join ja pada hari GA ni diisytiharkan?! Sebabnya.... Hana ikut teori ciptaan Hana since menang GA kak Ana hari tu hahah  ^^ alhamdulillah... syukur tak sudah-sudah sampai ke hari ni! heeee :3  tak ke senget tu?! hohoh tak ada kena mengena dengan GA kak FJ ni tapi why not use the same teori?! 

Sila klik banner tertera dan support segment super awesome ni!!! ^^  Nanti taklah menyesal tengok rakan blogger upload entri menang besar! hahaha.At least kita try nasib kan? heheh Plus Hana join untuk support kak FJ ja! ^^ since kak FJ lately rajin buat jejak kasih kat blog Hana heheh. Thank you kak!!! ^^ 

~> Hana tak aktif kat mana-mana sosial media dah T^T Seriously Hana dah mempurbakan diri since jadi mangsa Mr.SPM till now... so sorry for that kak FJ ^^ Hana join untuk support ja! So kepada yg join tu! Selamat Bersegment!!!!! ^_^


Thursday, 1 March 2018

Giveaway RM200 untuk 10 tukang komen terbanyak

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

Holla!!



Kali ini, Lubuk Seni buat giveaway lain machiam sikit. Syaratnya dah la super-duper senang. Hadiah bernilai RM200 pulakk tu! Wahh teruja sangadd sebab hadiah lumayan, ramai berpeluang menang.
Berminat nak join, klik je gambar bawah ni ya!


top commentor _ giveaway - lubukseni dotcom

Bukan tu saja, berbaloi singgah LubukSeni.com sebab banyak idea kalerful. Sebagai terapi minda, blog ni sangat memberi manfaat kepada peminat seni. Antara topik menarik blog ni ialah:


Dah alang-alang singgah, jom FOLLOW Blog Lubuk Seni sebab diorangg rajin buat giveaway. Next giveaway 1 April ni. Setiap bulan ada hadiah best tau, stay tunedd!




Wonderful March Giveaway by Raydah Alhabsyi

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 






Holla!!


I'm joining another GA from one of my favourite blogger which is Kak Ray!! :3 hehe I remember how kind she is supporting my nonsense canceled Segment before hahah! <3 So I'm joining to support her as well... and I hope you will too! ^^ heheh so let's make this GA super gempak with lotsa participants!!! ^^  


- I'm in! so do you? ^^ 




Monday, 12 February 2018

Giveaway : Travel Totebag by Ana Suhana


بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

HOLLA!!!







Hari ni Hana turut tak ketinggalan untuk menjoinkan diri kat GA kak Ana yang baru berlangsung kemarin.Hadiah dia boleh tahan menarik hati! ^^ harap-harap Hana salah seorang yang bertuah tu ya hahah! Tak bertuah pun tak apa... janji dapat support sesama blogger kan? *hahaha biasalah Hana ni dah selalu sangat tak bertuah sooo kalau tak bertuah lagi buat sekian kalinya pun tak apa hahaha sebab dah terbiasa ^^ heee.:D harap-harap kali ni Mr.Random generator tu kasi Hana menang! ^^ hahaha!

Seperti biasa sila tekan banner comel tertera untuk membabitkan diri.:) Cepat... cepat... jangan lambat lambat hahaha! :D Good luck kepada yang dah join dan bakal menjoinkan diri tu ya! ^^

Ig Hana - hns_idr *dah tak aktif tapi Hana dah follow ig kak Ana.^^ Heee ig Hana tu  dah bersawang-sawang pluss dah ramai yang unfollow so harap maaf kepada 30 lebih request terbiar tu ya hahah! Hana dah tak aktif dah T^T 




Wednesday, 31 January 2018

Segmen Jari Jemari Menari Bloglist

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

HOLLA!

Jom pakat support segment pertama blogger Ika ^^ syaratnya sanang ja...  


Klik banner untuk join :)




Komen Hana tentang blog sis Ika

Blog sis cantik dan sedap mata memandang.Hiasan simple dan tak sarat dengan unnecessary  things ^^  Hana suka cara sis Ika menulis... :) Tak pernah lagi tersedak baca blog akak heheh ^^ means semuanya ok! Dan benda yang nak di'improve mungkin kena letak scroll bar dekat blog archive sebab nampak panjang berderet.Sebenarnya tak perlu pun tak apa heehe sebab masing-masing ada cara tersendiri.Tapi itu ja suggestion yang Hana mampu bagi since akak minta komen  untuk penambahbaikan blog.Everything just fine! Hana suka blog sis Ika *pssts! sorry tau kalau menyampah Hana memandai ber'akak-akak dengan awak hahaha* Maklumlah dah insaf tak nak jadi gangster dah! ok... ^^ akhir kata semoga segment ni berjaya dan berjalan dengan lancar!!! ^^ Good luck for everything and thank you sangat-sangat sudi join Hana punya segment kelmarin... ^^ 





Tuesday, 30 January 2018

Segment Sila Tinggal Jejak By Hana

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

HOLLA!



Assalamualaikum.:) Pada entri kali ini Hana nak buat segment versi suka-suki! Dan segment ni mudah ja dan Inshaallah tak menyusahkan awak-awak semua *tiada jaminan sekiranya anda memang anti dengan bendalah yang tak mendatangkan pekdahnya!* so kepada yang tak berminat sila tinggalkan entri ini secepat mungkin! hahah ^^ *bukan apa takut-takut ter'over dost menyampah dengan sikap tah apa-apa seorang Hana ni nanti tak pepasal kena unfollow hahahaa! boleh jatuh saham tu... Ok sekian sesi mukadimah.







Syarat-syarat penyertaan



  • Sila tinggalkan komen anda pada entri ini (taip ja lah apa-apa kata motivasi yang menyedapkan hati Hana.Tak perlu panjang sangat dan harapnya tak kontot sangat... sedang-sedang ja.) hahaha nak jugak dapat pembakar semangat sempena nak menyeru mood bloging yang tenggelam entah di laut pasifik mana.Plus,hari ini adalah hari lahir Hana so... (krik..krik..krik..) ^^ heheh nak wish boleh? 
  • Sertakan url blog anda bagi memudahkan Hana terjah balik 
  • Dah settle? anda boleh berambus dengan tenang hahaha ^^ *soorry tiba-tiba meng'gangster pulak! hahaha

Ganjaran


  • Semua yang komen pada entri ini akan diterjah semula blognya oleh Hana nanti.Hana akan komen kat mana entri peserta yang join tu sebanyak tiga kali.Dan kalau berkenan dengan  blognya Inshaallah Hana masukkan dalam blog list ^^
  • Beberapa peserta dengan komen yang berjaya buat Hana tersengih sepanjang hari akan direview blognya oleh Hana dalam satu entri istimewa.



Keterangan lanjut 

Segment ni Hana buat suka suki ja! dan anda-anda semua tidak perlu buat entri khas untuk memaklumkan warga blog tentang segment mengarut Hana ni.Plus segment ni hanya berlangsung pada entri ini sahaja jadi kalau sesiapa komen pada hari-hari lain yang bukan pada tarikh entri ini dipost means kena ikut mood Hana lah.Kalau kena time maka on the spot lah blog anda diterjah semula :)



p/s: Barang siapa yang komen di entri ini maka secara official dia telah menjoinkan diri.Tapi jika anda tidak mahu terbabit sama sila mention awal-awal nanti tak memasal Hana sergah blog korang tanpa kerelaan korang *ehh?? ada ke macam tu? hahaha Dan harapnya anda-anda yang berkunjung ke sini baca notis ni takut-takut nanti bila dah komen then Hana terjah balik,Hana pulak kena label stalker gara-gara spam blog orang... huhuhu T_T macam-macam betul andaian Hana.Maklumlah masih trauma buat segment tak jadi hari tu.So kena lah berhati-hati tahap gaban kan? kan? ^^ Harapnya korang tak terasa hati dengan ke'gangster'an semula jadi Hana tadi Ya ^^ Sekian- Selamat Bersegment!! ^^ Thanks sudi join ya :) Hana anggap satu rezeki kalau ada yg sudi drop komen ^^ 


-Hana cuma nak buat something rare pada hari istimewa ni :) sorry kalau rasa menyampah! Huhuhu T_T


                        Segment Tamat *January Dah Habis!  T^T






Sunday, 28 January 2018

Segmen: Pencarian Bloglist By Aqilah Shahirah

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

HOLLA!







Jom pakat support segment ni! Simple ja syaratnya.Rugi tak join! ^^ Nanti boleh bw sesama peserta :) So sila klik banner terlebih flawless tu lelaju!








Tuesday, 23 January 2018

Segmen Blogwalking by Miss Kepeng


بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

H O L L A !







Hana dah join.Anda bila lagi? *fulamak! ayat standard hahaha ^^ Syaratnya simple2 ja.:) Mudah nak detik hati anda-anada semua untuk join sekaki dengan Hana.heheh 




Ok... dengan sukacitanya  Hana men'tag 3 orang rakan blogger Hana yang ada dalam blog list sepanjang zaman Hana tu *Inshaallah sepanjang zaman* bunyik macam hidup selamanya hahahaha




Maaf kerana menjerat anda sekali! Hahahah harap-harapnya sudilah untuk turut sama menjoinkan diri ^^ Inshaallah lepas join segment ni dapat tambah follower dan views blog...


Thanks sudi sedekah bilangan visitor dekat page Hana ni :) Innshaallah Hana bw back later ^^ kepada yang join tu Selamat Bersegment!!! 







SEGMEN BLOGWALKING BY CIKYAN

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

H O L L A !









Jom klik banner di atas laju-laju.Lagi ramai join lagi meriahlah sesi menerjah blog orang! Kan? So jangan segan silu menjoinkan diri  ^^ Barulah bertali arus followers baru terjah blog korang... *hadoi... sorrylah Hana semenjak dah habis sekolah ni dah tak tau cara nak karang ayat elok-elok.hahaha.Apa-apa pun Selamat Bersegment!!! :)



Thanks a lot for visiting my blog :) as usual,Hana will visit back Inshaallah ^^

Sunday, 14 January 2018

" HAPPY BIRTHDAY SISHAWA DOT COM "


بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 



www.sishawa.com

Hai awak awak semua. Kalau nak tahu SIS HAWA sedang meraikan ulangtahun blognya yang pertama sekarang ini. Awak semua turut di undang untuk memeriahkan lagi suasana dengan menyertai contest HAPPY BIRTHDAY SIS HAWA DOT COMyang awesome!

Contest ni terbuka pada semua blogger Malaysia dan hadiah yang di tawarkan adalah sangat-sangat lumayan. Antaranya,WANG TUNAI $$$ dan lain-lain hadiah sampingan yang menarik dan best!! Seramai 10 pemenang akan di cari dan hadiah akan di tambah sekiranya jumlah peserta berjaya melepasi sasaran yang telah di tetapkan.  


SYARAT UNTUK MENYERTAI
1. Buat entry yang bertajuk - " HAPPY BIRTHDAY SISHAWA DOT COM "

2. Follow blog SIS HAWA dan SISHAWA DESIGN

3. Follow semua blog dan IG milik sponsor yang terlibat dengan contest ini:

FOLLOW BLOG ( Wajib!! klik icon untuk follow) :
         

FOLLOW INSTAGRAM (jika ada akaun IG)

6. Copy paste semua code di bawah ini dan masukkan ke dalam entry tersebut.

7. Publish entry dan tinggalkan URL ENTRY , URL IG bersertaEMAIL ke ruangan komen di bawah.

8. Share entry contest ini ke facebook masing-masing berserta dengan hashtag #sishawadotcom

Senarai semua hadiah akan di umumkan dalam masa yang terdekat. Yang pasti, hadiah untuk contest kali ini akan ada wang tunai $$$$ untuk di rebut. Tunggu apa lagi, jom join segera beramai-ramai.


CONTEST AKAN TAMAT PADA : 08 FEBRUARI 2018



Wednesday, 10 January 2018

giveaway #1 new year 2018 by cikyan


بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

H o l l a !

Hana baru terbuka hati nak join segment.Entahlah kenapa tiba-tiba semangat nak jadi blogger aktif heheheh.Alhamdulillah syaratnya simple mimple aja.

Review blog cikYan


Tak tahulah iyanya satu kebetulan atau tak,tapi Cik Yan dengan Hana macam ada 'kemistri' pulak.Cik Yan suka membaca dan berimpian nak hasilkan karya sendiri.Minat menulis pada mulanya suka-suka tapi lama-lama tersemai sampai rasa nak siapkan manuskrip full.Kan cik Yan? hihih lepas tu tersama tanpa sengaja pulak yang cik Yan pun berangan-angan nak buat mini library.Walah! memang ada kimia betul lah! hahah >_< Ok done bab ambil hati *ehh?!!.hehehe.Bagi Hana blog cik Yan dah ok sangat.Tak terlalu serabut dengan unnecessary things *macam biasa ayat Hana guna kalau nak review blog orang* hahaha tapi memang betul lah kan,blog cik Yan tu dah ok,sebab cik yan suka konsep macam tu.So as long as cik Yan comfortable orang lain pun akan rasa comfortable jugak.Tapi kalau nak buat penambahbaikan,Hana cadangkan supaya cik Yan letak scroll bar untuk tempat komen dan blog achive *supaya tak nampak terlalu panjang.Kalau dekat tempat pengomen tegar tu rasanya tak payah kot nanti tak nampak pulak muka Hana kat situ memandangkan kedudukan Hana yang agak ke bawah tu *hohoho gurau ja.^^ apa-apa pun good luck for your commitment.Jangan mudah give up.Lagi-lagi bab manuskrip tu.Bagi Hana ia satu impian yang akan jadi kenyataan kalau cik Yan teruskan.Biar lambat asalkan selamat.Buat sikit-sikit,lama-la berkembanglah idea nak go on.^_^ Insyaallah~

Azam tahun baru

Hana dah buat entri khas pasal ni,tapi Hana rewrite balik lah,untuk peringatan diri sekali gus.*yalah baru berapa hari new year dah tak sedar diri* hohoho .


  • Nak jadi Miss On Time

Sebab Hana lately malas na mampos! asyik jadi sleeping beauty ja.Kerjanya asyik makan tidur makan tidur!.Ish! tak adventure langsung kan?! hm.. hm.. hm.. So betapa diri ini sedang struggle nak jadi Miss On time! *Supaya Mr.Laziness tu buat keputusan untuk break up.*

  • Nak jadi ulat buku

Since tak tau nak buat apa kat rumah.So Hana decide nak acah-acah budak baik.hahahah biarlah nampak senget,janji tak nampak macam orang tak ada kehidupan.

  • Nak  tambah follower blog banyak-banyak

Sebab Hana ada penyakit ' suka tengok nombor banyak-banyak ' Makin meningkat followers makin senget agaknya budak Hana ni.hohoho so elak-elakkan lah diri dari menjadi follower blog ni,unless nak tengok penyakit tu makin kronik.hohohoh.Taklah,kalau awak follow rasanya makin bahagia ada lah... heheheh ^^


Ok done bab azam.Untuk huraian panjang berjela sila klik SINI








Jom klik banner di atas kalau nak join sekaki dengan Hana.^^ Baik cepat sebelum CikYan tamatkan segment :)


Wednesday, 27 December 2017

GIVEAWAY BY PRINCESS FAZZ

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 












H o l l a !

Hana ni pantang nampak perkataan segment,terus sergah dan join.Hohoho.Thanks akak gorgeous sebab invite Hana.Fefeeling pwincess jA bila masuk blog akak.Hohoho.



Jom teman Hana join Give Away ni.Klik ja banner comel tu. ^^ Alah kalau menang nanti kita roger2 lah... hohoho Hashtag Blogger support blogger~


Thursday, 21 December 2017

segmen: kembali ke sekolah bersama cikgu ayu

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 

H o l l a !

Jom meriahkan segment cikgu Ayu.^^ Klik banner comel tertera untuk join sekali.






Ucapan buat cikgu Ayu


Selamat kembali mengajar cikgu Ayu.Sebak rasa hati Hana taip entri ini.Mana taknya tahun depan dah tak pergi sekolah.Sobsobsob T_T rasa diri ini dah tua pulak! hahaha apa-apa pun Cikgu Ayu tetap kena teruskan perjuangan sebagai cikgu walaupun Hana dah tak pegang title "budak sekolah" *erk? apa kaitan... hahaha Hana memang suka mengarut... sorry cikgu Ayu.Semoga cekal menghadapi dugaan sebagai seorang guru.Semoga dapat beri contoh yang baik kepada anak-anak murid cikgu.Jangan stress2 nanti tak comel.hehe Dan teruskan memberi inspirasi kepada sesiapa sahaja yang mengenali cikgu Ayu terutama sekali silent reader blog cikgu Ayu.*Hana lah tu.hahaha Semoga berjaya menjadi guru cemerlang dan disegani! Harap tahun depan banyak memory indah terlakar... ^^


Sekian sahaja dari Hana.Harap tak ada kata-kata yang mengguris hati.Hana ikhlas join segment ni.Sebab cita-cita Hana memang nak jadi cikgu suatu hari nanti... harap tercapai.:) Thanks for visiting!