Showing posts with label Segmen. Show all posts
Showing posts with label Segmen. Show all posts

Thursday, 4 December 2014

"Jom Blogwalking Kaw-Kaw Bersama Cik Iman"

Assalamualaikum! Holla semuaa...
Hana join segmen lagi & lagi!!! ^^

                                         




Assalamualaikum! semua... bye! 


Wednesday, 3 December 2014

"Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha"



Assalamualaikum
Salam sejahtera buat semua.



http://cikgufarha.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

Syarat simple je:-
1. Follow blog  (boleh tengok side bar) - 
2. Buat tajuk "Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha"
3. Tinggalkan url entry kat entry ini jugak

Copy coding yang disediakan.


Sunday, 30 November 2014

Segmen Blogwalking by A.S.

Assalamualaikum! Holla semuaa!!


                   


  • a. Nama penuh : Siti NurFarhana Binti Idrus
  • b. Nama panggilan : Hana @ Cici
  • c. Tarikh lahir : 30 January 2000
  • d. Negeri kelahiran : Sabah
  • e. Tempat tinggal : Sabah
  • f. Anak ke :  2

So  apa tunggu lagi let's jum klik banner . Yg specialnya  akan dapat cursor free!! *yeahhh!!!!!


Thursday, 27 November 2014

"Segmen: Happy Followers by Nunu Nonsense".

                         

Assalamualaikum!!! Holla again! ^^
Click the banner to joining! :D


     

-Wassalam.Blogger Hana .G'nite! ^^

Segmen Bloglist Cun December 2014 by Ekinnuar

Assalamualaikum! Holla semuaa!! * Click the banner below for joining! :D


                     


-G'nite friends!!!.Blogger Hana ^^

Wednesday, 26 November 2014

Segmen Pencarian Bloglist Disember 2014 #48 Jam


Segmen Pencarian Bloglist untuk Bulan Disember 2014.
15 Blog dicari untuk menjadi penyeri di sidebar blog Truly Love... 

Syarat-syarat Penyertaan:

1. Follow Blog Maria Firdz
2. Add G+ +Maria Firdz 
3. Buat entry bertajuk "Segmen Pencarian Bloglist Disember 2014 #48 Jam"
4. Copy coding yang disediakan dan pastekan di ruangan HTML;
5. Publish dan hantarkan entry penyertaan di entry ini.

Segmen ini bermula 25 November 2014 jam 12 tengah hari dan akan tamat pada 27 November 2014 jam 12 tengah hari.


Jom support segmen ringkas ini...

Segmen Bloglist Disember DJH 2014


Assalamualaikum dan salam sejahtera.



Pencarian bloglist bagi bulan Disember 2014 di Diari Jejaka Hangat bermula pada hari ini, 24 November 2014, iaitu tepat jam 12.00 tengah malam sehingga 30 November 2014, iaitu tepat jam 11.15 malam. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  • Buat entri bertajuk Segmen Bloglist Disember DJH 2014   
  • Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.   
  • Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI.
Senang dan mudah kan?

Mereka yang bertuah akan dipilih untuk masuk dalam bloglist DJH untuk bulan Disember dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Diari Jejaka Hangat  ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada. 1 Disember 2014.

Kredit untuk Kak Mialiana

Blogwalking By Imani



Assalamualaikum

                                           

http://dyanimani06.blogspot.com/2014/11/blogwalking-by-dyan-imani.html
imani.htmlhttp://dyanimani06.blogspot.com/2014/11/blogwalking-by-dyan-imani.html
                                         



Syarat-syarat :

  • Buat satu entry yang bertajuk "Blogwalking by Dyan Imani !"
  • Follow blog ini (WAJIB) 
  • Copy code html di bawah ini dan pastekan di html post
  • Backlinkkan URL di ruang komen entry ini
  • Segmen ini akan tamat pada 20 Disember 2014
  • Segmen ini akan terbatal jika penyertaan kurang daripada 20 peserta





-SelamatBersegmen! ^^

Friday, 21 November 2014

SEGMEN: Kapas Putih December Bloglist

Assalamualaikum! Holla!! Blog *tok! tok!! tok!

 jum2 ramai2 klik  banner kat bawah ni  ^^


   

-Selamat Menjoinkan diri ^^ .Short entri!


Segmen I Follow U By Blog Dieyla

Assalamualaikum! Holla Semuaa!! ^^

 -BlogDieyla-

Syarat - syarat penyertaan :
  1. Diwajibkan follow Blog Dieyla.
  2. Peserta harus like Fanpage dila, follow Twitter dila dan Follow Instagramdila(*wajib keatas yang ada account tersebut)
  3. Diwajibkan untuk tulis sebuah entry dengan tajuk "Segmen I Follow U By Blog Dieyla"
  4. Sila lekatkan banner segmen ini yang berlink ke entri ini didalam entri tersebut.
  5. Sertakan sekali nama-nama laman sosial yang korang nak suruh follow seperti facebook,fanpage,twitter,youtube,instagram,google plus dan sebagainya di dalam entri tersebut.
  6. Kemudian hantarkan link bagi entri tersebut di ruangan komen di bawah.


                http://dieylapunyerblog.blogspot.com/2014/10/segmen-i-follow-u-by-blog-dieyla_20.html                                                             Klik here ya!
http://dieylapunyerblog.blogspot.com/2014/10/segmen-i-follow-u-by-blog-dieyla_20.html "


-Wassalam.Bye!


Tuesday, 18 November 2014

SEGMEN BLOGWALKING NOVEMBER

Assalamualaikum,Hello Blog!
click banner untuk join! ^^

                          




Nama Pena : Hana
Link Blog : http://cicihana.blogspot.com/
Negeri kelahiran : Sabah



-Wassalam.Blogger Hana -

" 1st Segmen Blogwalking By Cik Ash."

Assalamualaikum,Hello Blog!


                                                 



Syarat-syarat penyertaan:

 ♥ Follow blog Cik  Ash ( Wajib! ) *akan di follow back, Follow jugak Blog INI
  Add To Circle Google Plus +Cik Ash ;+ INI

  Like To Facebook Page 

    Penyertaan terbuka untuk semua blogger.
   Buat entry yang bertajuk " 1st Segmen Blogwalking By Cik Ash."
   Copy banner dekat atas and back linkkan ke entry segmen ini. 
   Publish dan letakkan link entry anda di ruang komen entry segmen ini.

Tarikh Tutup Penyertaan: 30 November 2014

- Wassalam!.Short Entri ! ^^

Monday, 17 November 2014

" 1st Segmen Blogwalking By Cik Pelangi."

Assalamualaikum...
Holla!! Hari ni Hana banyak blogwalking kat Blog Blogger2 yg Hana follow.Hana ada terBaca post dari Kakak Blogger Mia Liana Blog Cik Pelangi ni ada buat segmen blogwalking *Hohoho semuaa segmen Hana mau ikut! >,< .Segmen ni habis pada 23 November 2014! 

- Click kat banner comel  tu! untuk join ^^




http://haidoonia-sayadisini.blogspot.com/2014/11/ist-segmen-blogwalking-by-cik-pelangi.html


                                             




-Syarat-Syarat Penyertaan- *Hana copy dari Tuan emPunya Blog! ^^
 " Cik Pelangi "
                                                  
 °Follow blog Cik Pelangi ( Wajib! ) *akan di follow back
 ° Buat entry yang bertajuk " 1st Segmen Blogwalking By Cik Pelangi."
  °Copy banner dekat atas and back linkkan ke entry segmen ini.
 ° Publish dan letakkan link entry anda di ruang komen entry segmen ini.



So! sape2 nk ikut tu klik link kat atas tu ya! ^^ 

"Segmen : Blogwalking by Syahirah Valiant #1"



Assalamualaikum...
Hari ni time Hana tengah blogwalking,Hana join segmen  Kakak comeyy ni Ira . 



http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-syahirah-valiant-1.html




- Wassalam! Short Entri! ^^