Monday, 16 April 2018

Letter of Happiness Giveaway by Blog Siqahiqa



بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 


Holla!!!

Hana join another segment from blogger Siqahiqa.Hehe first of all,Hana nak say sorry lagi sekali sebab tak dapat like or follow page Fb akak :") Sebab Hana dah lama break up dengan Facebook ni.Since 2014 lagi dah merajuk tak nak ada kaitan dengan Fb hahaha T^T so hopefully akak still terima Hana sebagai perserta segment ni ya hehe... 

Memandangkan Hana punya level kemalasan adalah 0.99% pada malam ini dan bertepatan dengan request akak,so Hana nak share lah pasal  apa yang Hana suka tentang blog kak Siqa ni hehe.... Apa yang Hana suka ialah blog akak simple dan nampak kemas terutama sekali dari segi susunan widget dan pemilihan font.Pendek kata,sedap mata memandang ja bila singgah blog akak dan perut pun sejuk sesejuk perut ibu mengandung hahaha over betul! :P hehe just based on opinion seketul Hana ni ja.But honestly tak perlu risau! Blog akak totally tak ada kekurangan yang ketara.Semuanya just fine,pada mata Hana lah... ^^ Level awesome Hana rate 4/5 hehe!
.
Sekian ^_^


24 comments:

Siqah Hussin Siqah Hussin said...

Penyertaan Hana diterima :D

TQ Hana join giveaway akak. Good luck :)

Hana Chie Hana Chie said...

@Siqah Hussin

yeahh!! haha ^^

Ana Suhana Ana Suhana said...

Good luck hana. Kak ana pun suka terjah blog Siqah. Kemas sangat.

Hana Chie Hana Chie said...

@Ana Suhana hehe sep satu kali! =3

dear anies dear anies said...

slmt berjaya hana

Hana Chie Hana Chie said...

@dear anies

Thank u! thank u! ^^

Farah Farah said...

Good luck, Hana :)

Hana Chie Hana Chie said...

@Farah

Thank u! <3

Shahida Dzulkafli Shahida Dzulkafli said...

All the best Hana..

farhanna jafri farhanna jafri said...

Good luck Hana!

Hana Chie Hana Chie said...

@Shahida Dzulkafli

Thank you kak Sha ^^

Hana Chie Hana Chie said...

@farhanna jafri

Thank you kak Fj ^^

Ainur Athikah Ainur Athikah said...

Singgah dari ga yang sama. Good luck! :)

http://boladuri.blogspot.my/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

Ika.S Ika.S said...

Goodluck. Datang dari ga yang sama :)
https://ikashoid.blogspot.my/

Raydah Raydah said...

hi my dear. kak ray datang melawat dr segment yg sama. all da best tau

http://www.raydahalhabsyi.com/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

cikmasland cikmasland said...

Hai, CM singgah sini dari GA yang sama. Good luck ye :)
| Blog cikmasland |

hang bean hang bean said...

hi! singgah dari GA yang sama & goodluck ya
https://cakaps.blogspot.my/

Shafyqah Azry Shafyqah Azry said...

goodluck! singgah dari ga sama http://www.shfyqhazhr.com/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

Shikin Razali Shikin Razali said...

Semoga awak berjaya dalam pemilihan.. Salam singgah daripada saya..

http://www.shikinrazali.com/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

Fatina Fatina said...

Salam singgah dari GA yang sama :)
All the best ya!

http://theinfinitywords.blogspot.com/2018/05/letters-of-happiness-giveaway-by-blog.html

Del Asyraf Del Asyraf said...

hai singgah dari segmen sama, dan follow blog awak :)
https://www.cakapsinilah.com/

Wanie Wanie said...

Congrats Hana menang GA !!

Nurul Rasya Nurul Rasya said...

Fewit congrats!

Hana Chie Hana Chie said...

Thank you! Thank you! everyone! <3 <3 <3